Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi
  • Akční

Recenze (43)

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

Tak nevím, ale v takové ordinaci bych se asi nenechala ošetřit. Prostě těm doktorům nevěřím. Ani jejich dialogům, ani hereckým výkonům...

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Nebýt pánů Clarksona, Hammonda a Maye, byl by tenhle pořad stejně nudný, jako všechny ostatní pořady o autech...

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

Jo kdysi jsem ji sledovala, ale už pár let jsem neviděla ani jeden díl (mno upřímně - stejně si myslím, že bych tam nic nového neviděla...jen možná ten už chodí s jinou, ta chodí s jejím bývalým a ten už možná umřel, anebo vstal z mrtvých???.....ufff)

plakát

Top Gear 2010 (2002) (pořad) 

Hmm... autům nerozumím a řídit umím asi tak jako Babica vařit, ale přesto mě tento pořad tak moc baví. Miluju anglický humor a díky moderátorům Clarksonovi, Hammondovi a Mayovi si ho zde užívám naplno. Díky!

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Za pár dobrých receptů dávám dvě hvězdy. Víc si je tento pořad nezaslouží. Ale... zas na druhou stranu, kde jinde by člověk viděl tolik exotů? :-D

plakát

Ennio Morricone v Benátkách (2008) (koncert) 

Hodnotit pěti hvězdičkami je málo... Ennio je prostě geniální... (Vím, že závidět se nemá, ale závidím všem, kdo zažili koncert v Benátkách i kdekoliv jinde...)

plakát

Jestřábí žena (1985) 

Ach ta hudba.... mno alespoň, že to ostatní stojí za to, ikdyž podívat se na tenhle film o pár let dříve, dala bych mu o jednu hvězdičku navíc. Skvělý Matthew, Michelle, Rutger..scéna v kostele, chvíle, kdy na sebe oba milenci nakrátko pohlédnou a poté se přemění... hezky strávený večer.

plakát

Apollo 13 (1995) 

Až na to americké vlastenectví ve filmu, je pro mě APOLLO 13 zárukou skvěle stráveného večera..a na konci vždy zaručeně ukápne slza.

plakát

Svět Elmo (2006) (pořad) 

Dvě dávám za tu úžasně trapnou písničku, která se v mé práci stala hitem!!! :-))

plakát

Strážce duší (2005) (seriál) 

Strážce duší - k tomu mě napadá jen jedno, a to přirovnání k ohlodané kosti. To masíčko mě tam chybí.. Kdyby tento seriál tvůrci tak neodbyli, myslím, že to mohla být skvělá podívaná.. a navíc, na konci chybí pointa.