Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (121)

plakát

Myčka (2001) 

Dokážu pochopit proč se to lidem nelíbí a chápu to hodnocení, ale já hodně bavil hlavně ve scénách kde byl Eminem, ty byli skvěle vtipné.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

1. až 3. serie= Geniální 4 . až 7.= Dá se ještě koukat. 7. až 9. = Dobře už to stačí 9. až 12. = Nudné, nevtipné, Alan se snaží být Charliem. 2. nejhorší zakončení seriálu vůbec!

plakát

Chladný jako led (1991) odpad!

''Ty odjíždíš navždy? Stejně jako včera.'' Nechápu to hodnocení, ale taky jsem se toho filmu bavil jak byl stupidní. takže ho určitě doporučuji, když se chcete podívat na něco úchvatně špatného.

plakát

Toy Story 4: Příběh hraček (2019) 

Toy story. Již od malička si vzpomínám, že jsem miloval první dva díly a pořád jsem si je pouštěl na kazetě, nebo na DVDéčku. Když jsem v roce 2010 viděl ukázku na 3. díl byl štěstím bez sebe. A když jsem v roce 2018 zjistil, že vyjde i 4. ve který jsem doufal už od konce 3. dílu, protože jsem věděl, že to přece jen tak nemůže skončit, měl jsem jeden z největších úsměvů na tváři ve svém životě. Nyní se vracím z kina ( A ne naposled) s úsměvem na tváři a se slzami v očích. Přišlo mi trošku smutné, že postavy z prvních 2 dílu a ze třetího dílu jsou zastíněny Pastýřkou, ale byl jsem rád, že ji znova vidím. Můj nejoblíbenější animák a asi nejlepší zakončení serie vůbec ( Stále čekám na 5. díl ).