Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Lauren Faust

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Kathleen Barr, Shannon Chan-Kent, John de Lancie, Michelle Creber (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Někdo si může pomyslet že tenhle seriál je pro mimina, ale doopravdy to tak není. Děj příběhu a co řeší poníci mimina nepochopí, ale pochopí to až starší. 1. i 2. série je dokonalá, 3. je slabší má méně dílů a občas ty příběhy mi moc neseděli, ale zase všechny série mají chytlavé písničky. Je hrozná škoda že tak kvalitní seriál má tak příšerný český dabing, co vytvořil Minimax, poníci mají hlasy jako nějaký babky, který odchytily někde na ulici co si potřebovaly přivydělat... Proto je nejlepší se na to koukat v originále s CZ titulkama. Zábavný a roztomilý seriál :3 ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

V devadesátých letech jsem je měla jako hračku a to ještě žádná Twilight Sparkle neexistovala, prostě to byly my little pony s česací hřívou a doplňky. Pak to na nějakou dobu utichlo a nalezla jsem i hru, která mě připomněla moje dětství. Jako proč ne, baví mě to. Proto jsem se rozhodla podívat i na ten seriál, abych pochopila ty elementy harmonie, proč každý poník je reprezentuje a tak podobně. A další plus, že to vidím v anglickém znění a je jim krásně rozumět. V každém z nás je kus dítěte a mě to prostě baví. ()

Reklama

Honza677 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že se roku 2010 kolem seriálu pro holky do 10 let vytvoří tak velká skupina starších fanoušků. Je to animací? Hlasy? Hudbou? Postavami? Zápletkami? Komunitou fanoušků? Tím vším, everypony. Z rukou Lauren Faust vzniklo opravdu ohromující dílo, které zbouralo všechny zábrany a donutilo dospělé muže sledovat s nadšením duhově zbarvené poníky a nedočkavě odpočítávat minuty do dalšího dílu. Dovolil bych si dokonce říct, že poníci změnili internet, protože takovou senzaci okolo nějakého seriálu jsem ještě neviděl. Kdo nezkusil, nepochopí. Ale když se připojí ke "stádu" tak toho nebude litovat. Musím ještě vyzdvihnout některé velice kvalitní díly které mě svými popkulturními odkazy, originální zápletkou nebo písněmi ohromily: 1. Řada - Ticket Master, Bridle Gossip, Winter Wrap Up, Suited for Success, Sonic Rainboom, A Dog and a Pony Show, A Bird in a Hoof, The Cutie Mark Chronicles, Party of One, Best Night Ever 2. Řada - Return of Harmony, Lesson Zero, Luna Eclipsed, The Cutie Pox, May the Best Pet Win, Secret of my Excess, Heart's Warming Eve, Baby Cakes, Read it and Weep, It's About Time, A Canterlot Wedding A teď už jen čekat na 3. řadu :) P.S. Daniel Ingram je génius ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Smrteľne vážne... Keď som na výške brigádoval, bolo to v Mlynskej doline v kopírke, Mal som tam medzi rôznymi študentmi aj veľmi čudných zákazníkov... Najčudnejší bol malý, tučný, dlhovlasý nerd s hnisajúcimi nechtami na nohách ktorý mal tak tenký hlas ako dievča a nosil My Little Pony tričká. Ja taký bitkár a ožran som sa ho na prekvapenie doslova bál, toľko úchylností som ešte v nikom nevidel. Šéf tej kopírky Martin alias Mrko mi hovoril, že tento týpek chodí na také fantasy komiksové festivaly a videl ho v My Little Pony kostímčekoch aj s jeho kamošmi, vraj to je nejaká úchylka či čo. Neviem či to je pravda alebo nie ale odvtedy keď vidím tento seriál v tv okamžite prepínam, či som sám alebo s deťmi. Ten pozlátený svet plní lásky poníkov je blud na ktorom si pohonkávajú nerdi , bože čo je toto za svet :o ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • V první sérii má Nightmare Moon rovné zuby. V dalších sériích je má ostré. (Raichu.Cz)
  • Applejack je jediná hlavná postava, ktorej charakter sa nezmenil. Ďalších päť hlavných pony postáv vzniklo spájaním viacerých charakterov z iných sérií My little pony. (Carol Pifková)
  • Princezna Cadance je nevlastní neteří pricezny Celestie. Pinkie Pie má tři sestry - Maud Pie (starší sestra), Marble Pie (mladší sestra), Limestone Pie (mladší sestra). (LindaKola)

Reklama

Reklama