Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční

Obsahy (5)

Pán času - Město na odstřel

Pán času - Město na odstřel (2005) (epizoda)

Pokračování mimozemšťanů, kteří ovládali celý parlament. Teď se jedna mimozemšťanka usídlila v Cardiffu, stala se zde starostkou. Ale Doktor zjistí, že zde plánuje postavit stavbu, která zničí celé město.

Pán času - Doktor tančí

Pán času - Doktor tančí (2005) (epizoda)

Pokračování předchozí epizody, kdy jsou Rose s Doktorem v druhoválečném Londýně a potýkají se s podivnou hrozbou dítěte, které hledá svoji matku.

Pán času - Prázdné dítě

Pán času - Prázdné dítě (2005) (epizoda)

Doktor s Rose se objeví v druhoválečném Londýně. Zde najdou vojáka, který je vlastně také z budoucnosti a s jeho pomocí zastaví šíření divné nemoci, kterou způsobuje divné dítě, které hledá svoji matku.

Pán času - Den otce

Pán času - Den otce (2005) (epizoda)

Rose s Doktorem se vydají do dnu svatby Roseiných rodičů. Špatnou náhodou je ale časoprostor poškozen a objevuje se zde hrozba, a tak se musí všichni skrýt v kostele. Tam se Rose svěří svým rodičům, že je jejich dcera.

Pán času - Dlouhá hra

Pán času - Dlouhá hra (2005) (epizoda)

Doktor a Rose se objeví na Satellite 5 v roce 200 000. Satelit 5 vysílá nepřetržitě televizní pořady do celého lidského impéria. Ale Doktor si všimne, že všichni, kteří jsou povýšeni, zmizí. Snaží se tak zjistit podezřelou aktivitu tohoto vysílání a odhalí podivnou záhadu.

Reklama