Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

České hlasování (2002) (TV film) 

docela prča, pokud se k filmu dostanete a prudí vás politika, tak se jukněte.

plakát

Komici s.r.o. The Tour (2016) 

Viděno 7.11.v Plzni.Ten film mi uběhl tak rychle, že jsem se ani nestačil přestat smát. Možná to bylo i tím, že jsem opravdu po dlouhé době zažil potlesky v průběhu promítání. Za mě perfektní sranda. Akorát nevím, proč to není ve větších kinech.To fakt nechápu.

plakát

Praga pana Příhody (2021) 

Tenhle film naprosto dokonale odráží dopad dnešní doby na odkazy minulosti, které si nevážíme.  Je zde jedna uživatelská recenze, které ale vůbec nerozumím. Proč to, co má působit dokumentárně, je nazýváno obrazově a zvukově "amatérské"?  Je to naštěstí docela přirozené.  Celý ten film je cituplný a zaslouží si být s Pragovkou spojený.

plakát

Šťastný nový rok (2019) odpad!

...kameraman si přečetl ze scénáře, že "zima" a produkce objednala mydliny. Možná to měl někdo na papíře dočíst až do konce.

plakát

Tady hlídáme my (2021) 

Je to super! Jediné co bych tomu vytknul je to, že to nebylo v některých multiplexech. Proto ten film asi štve nás, "popcornožrouty"! Ale "komediožrouty" potěší i bez toho popcornu.

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) odpad!

Tak fajn, dočkal jsem se. Za normálních okolností bych dal TSB 2 cca dvě, možná i tři hvězdy, ale porovnám li hodnocení ČŠFD "predátorů" s filmy, které v podobném žánru vznikly a vy jste je tady totálně "zabili", dávám odpad. Tvůrci nechť si to neberou osobně, není to relevantní jejich práci. Netuším, jak je to zde zařízeno a je mi to jedno. ale já si osobně přečtu vždy rád recenzi Spáčilové, pak se juknu a hodnotím. Poslední dobou mám ale dojem, že jste všichni odborníci na to " Kudy teče hlavní proud v řece". Tedy.... napíše - li někdo něco, pak se s tím svezu. Možná je to všechno jinak a pletu se, ale  prozatím mi to tak připadá.