Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Zombieland (2009) 

Parádní zombie movie. Kvalitou, nápadama a zábavou se přiblížil i pro mě legendárnímu Úsvitu mrtvých. Nejlepší odreagování okořeněné záchvaty smíchu. A ty vole Bill Murray! edit 26.8.2013 - při druhém zhlédnutí jsem se už bohužel zdaleka tak nesmál jako v kině. Mám i nutkání snížit hodnocení, ale asi to dělat nebudu. Jen doufám, že dvojka bude lepší.

plakát

2Bobule (2009) 

No, moc mě to nenadchlo. Jednička se mi líbila víc, i když jsem teď slyšel lepší ohlasy na dvojku. Příběh nic moc, Terezka hrála rozmazlenou čubku, takže taky nuda a pár vtipnejch scén to nespraví.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Velmi svěží komedie, navíc s mou oblíbenou Zooey Deschanel. Nelze než doporučit a třeba se na ni podívat po nějaké době znova a zjistit, zda zkoušku časem vydržela. Zatím je to tak na 85%

plakát

Barva kouzel (2008) (TV film) 

Nebylo to zdaleka dokonalý, ale Pratchetta já beru v jakýkoli podobě. Pokud by tam nebyly tak známé a Úžasné postavy z Úžasné Zeměplochy, byl by film celkem obyčejným fantasy. Mírný nadprůměr. Ale v tomto případě, když mi to připomnělo, jak dáávno, jsem čet všechny "Pratchettovky" a na filmovém plátně oživilo Mrakoplaše, Dvoukvítka, Cohena a další, tak jsem ležel a kochal se. Sice chvíli trvalo, než jsem si na všechny herce zvyknul, páč po knížce (a po ilustracích z Umění na Zeměploše) jsem si některé představoval jinak, ale zato třeba Cohen byl vyveden luxusně. Takže celkem tak 80%, jelikož s přečtením jakékoli knihy páně Pratchetta se to nedá srovnávat, ale příjemný pokoukání to bylo.

plakát

Bobule (2008) 

Takle na konci zimy to bylo moc příjemný pokoukání. Krásný záběry na zelený pole tvořily úžasnej protiklad k tomu, co jsem viděl z okna (hnědošedá břečka). Přestože to bylo celý mělký jak čajová lžička, díky oněm zeleným záběrům a záběrům na Terezu Voříškovou těch devadesát minut uteklo jak nic. A přestože jsem zapřisáhlej pivař, při tomto filmu jsem dostal chuť na ňáký dobrý moravský vínko. 3* za film, 5* za slečnu Voříškovou.

plakát

Burák v Tokiu (2008) 

Nejvíc "random" příběh, ale fakt vtipnej! 90%

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Zatím musím hodnotit pěti. Na český poměry ge-ni-ál-ní.

plakát

Čtvery Vánoce (2008) 

Další z mnoha průměrných amerických komedií. Herci fajn, ale story line nic moc. 45%

plakát

Detroit Metal City (2008) 

Omg, tohle fakt může vzniknout jenom v Japonsku. Neskutečná změt ujetostí. Ale celkem se mi to i líbilo. Jen nechápu, proč to není na ČSFD vedený jako seriál...

plakát

Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008) (seriál) 

Dr. Horrible's Aing-Along Blog je fakt jeden z nejlepších muzikálů, co jsem viděl. Jako vždy skvělej, ale nyní jinej NPH, nesympatickej Captain Hammer, kterej ale do příběhu skvěle sedne, milá slečna v zájmu obou hrdinů/antihrdinů a parádní Simon Helberg, kterej ale nedostal moc prostoru. Trochu škoda, v BBT hraje parádně. Trochu mi až chybí superlativy, protože i většina songů byla úžasnejch a dva vyloženě perfektní. Prostě masakr. Jediný co se dá vytknout je délka, protože nějakejch 40 minut není moc a nabitou story profrčíte hned.