Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Absolutní přežitek (1999) 

Mnoho momentů má být buď vtipných, napínavých nebo dojemných. Ale úplně nejde se smát, plakat nebo zarývat nehty do sedačky, když je film tak zoufale plochý, hraje jen na efekt a nedbá na pečlivé budování těchto momentů. Samoúčelnost z filmu přímo pryští a mlsnější divák, kterému nestačí, aby někdo upadl, k tomu, aby dostal záchvat smíchu, se u filmu bude nudit.

plakát

Alice in Wonderland (1966) 

Geniální adaptace, vřele doporučuji všem, kteří si myslí, že Alenka musela být na tripu, a kniha jim připomíná spíš Kafku nebo Gulliverovy cesty než dětské povídačky.

plakát

Big Time (1988) 

Ano, symfonie, zvu všechny Mistrovy fanoušky na tyto stránky: www.tomwaitsinczech.blogspot.com

plakát

Der Ballettherzog (1927) 

Uvedeno na LFŠ 2009 pod názvem Baletní vévoda.

plakát

Doba temna (2007) 

Hlavní postava Jean-Marc Leblanc v geniálním podání Marca Labreche je středobodem tohoto filmu. Ocitá se ve svých 45 letech ve velkém domě s dynamickou a ambiciózní manželkou, která neustále telefonuje, dvěma dcerami, které mají v uších sluchátka a hrají playstation, a nevyplněnými představami o tom, kým mohl být. Zatímco si sám sebe představuje jako spisovatele, politika nebo herce (a vy slzíte smíchy), pracuje na ministerstvu jako řadový úředník, který denně poslouchá srdceryvné příběhy lidí, kteří si přišli žádat o pomoc. Jean Marcovi umírá matka a my, hluboce pohnuti, cítíme spolu s ním, že je všechno definitivně v hajzlu. Jak tohle skončí?