Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný
  • Soutěžní

Zajímavosti k filmům (83)

Hádanky s písničkou

Hádanky s písničkou (1979) (pořad)

Na konci 43. epizody se v adrese Československé televize nachází překlep – namísto „Jindřišské“ ulice je uvedena ulice „Jinřišská“.

Hádanky s písničkou

Hádanky s písničkou (1979) (pořad)

V 17. epizodě je na konci pořadu doplňovačka otočena vzhůru nohama.

Horákovi - Prezident a já

Horákovi - Prezident a já (2006) (epizoda)

V čase 17:50 je možno v novinách vidět titulek „Vítěz soutěže ‚ZLATÝ LUK‘ si první místo opravdu zaslouží,“ nicméně text pod titulkem pojednává o modelkách a Miláně.

Láska v čase korony - Oslava

Láska v čase korony - Oslava (2020) (epizoda)

Od času 13:06 se několikrát mění aktuální délka videohovoru přes Skype. Nejdříve je hovor ve 48. minutě, o chvíli později v 58. minutě, ihned poté zpět ve 49. minutě. O několik scén později je hovor v 88. minutě, poté v 83. minutě, následně v 82. minutě a nakonec zpět v 83. minutě.

Láska v čase korony - Není nutno

Láska v čase korony - Není nutno (2020) (epizoda)

V čase 12:50, když Petr (Petr Vršek) zadává do Google text „Hejného metoda“, je možné dle adresy v horní liště vidět, že se ve skutečnosti nejedná o stránku Google, ale o soubor uložený na disku počítače.

Taxi 121

Taxi 121 (2016)

Ve scéně, kdy můžeme vidět kamerový záznam z benzínky, je na záznamu možné spatřit datum 26. září 2015 Str (tedy středu). Nicméně 26. září 2015 byla ve skutečnosti sobota.

Láska v čase korony - Není nutno

Láska v čase korony - Není nutno (2020) (epizoda)

V čase 1:14 má Franta (Jakub Nemčok) na hlavě ochrannou pomůcku pro hereckou akci. Nicméně v dalším záběru již ochranný prostředek z jeho hlavy zničehonic zmizí.

Ach, ty vraždy! - Proces doktorky Kalendové

Ach, ty vraždy! - Proces doktorky Kalendové (2012) (epizoda)

V čase 1:19:56 přijde Květě Kalendové (Jiřina Bohdalová) SMS. Poté, co ji otevře, má na mobilu aktuální čas 11:43 a čas odeslání SMS 11:42 dne 1. května 2011. Nicméně e-maily, které Kalendová čte v čase 1:03:57, pochází až z roku 2012. V SMS se také nachází překlep – namísto slova „nehledejte“ je v SMS uvedeno slovo „nehlejte“.

Saturnin

Saturnin (1994)

Když sleduje při cestě k hausbótu Saturnin (Oldřich Vízner) Jiřího Oulického (Ondřej Havelka) dalekohledem, nese Oulický v ruce talíř s koblihami, které jsou poskládány do tří pater. Když však v dalším záběru přijde Oulický k Saturninovi, koblih jsou na talíři jen dvě patra.

Ach, ty vraždy! - Tajná mise docentky Rybkové

Ach, ty vraždy! - Tajná mise docentky Rybkové (2010) (epizoda)

V čase 59:20, když Květa Kalendová (Jiřina Bohdalová) vyhledává na internetu přípravek Muscletin, je možné v řádku s odkazem vidět, že ve skutečnosti není na žádném internetovém vyhledávači, nýbrž na podstránce webu Muscletin, který se ovšem právě snaží najít a který byl vytvořen pro účely pořadu pomocí služby Web Zdarma.

Comeback - Komu zvoní hrany

Comeback - Komu zvoní hrany (2010) (epizoda)

V čase 12:15 drží Tomáš Pacovský (Tomáš Matonoha) v ruce noviny Haha. Na novinách je datum vydání středa 23. dubna 2010, nicméně 23. dubna 2010 byl pátek. Na titulku novin je Lešek Semelka, nicméně oba texty, které jsou pod titulkem, obsahují text o Valašsku.

Není cesty ven

Není cesty ven (2016) (TV film)

V čase 2:21 přijde na mobil Kate Jennings (Kimberley Hews) SMS, přičemž aktuální čas uvedený na mobilu je 1:17. V čase 2:34 je na SMS detailní záběr. Na něm je nicméně možné vidět, že SMS přišla až v 1:18.

Slunečná - Past na zloděje

Slunečná - Past na zloděje (2020) (epizoda)

V čase 44:22 diktuje Hana Schwartzmüllerová (Eva Holubová) do telefonu své příjmení a říká, že po M následuje přehlasované U. Následně říká, že „za tím zavináčem už je to lehčí“, z čehož je zřejmé, že diktuje e-mailovou adresu. Ta ale běžně diakritiku neobsahuje a přehlásku nad U by vůbec neměla řešit.

Slunečná - Epidemie

Slunečná - Epidemie (2020) (epizoda)

V čase 52:40 je na obrazovce notebooku text „Zachraňte kozí farmu“. V textu se však nachází překlep – namísto slova „jogurtů“ obsahuje výraz „jogutů“.

Jak se krotí krokodýli

Jak se krotí krokodýli (2006)

Ve chvíli, kdy Vašek Rychman (Jiří Mádl) hledá na počítači Coco Islands, je nad přihlášením do e-mailu napsáno „Dobré odpoledne.“ Když si ale po chvíli učitelka Kája (Jaroslava Kretschmerová) prohlíží na počítači fotografie, na hlavním panelu je uveden čas 9:43 AM, tedy dopoledne.

Jak se krotí krokodýli

Jak se krotí krokodýli (2006)

Ve chvíli, kdy učitelka Kája (Jaroslava Kretschmerová) sedí u počítače, je možné si všimnout, že není na skutečných internetových stránkách, protože cíl otevřeného souboru je ve složce Documents.

Reklama