Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (62)

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Nevím, ale mě se tento film líbil, byl bezva a takový nenáročný na koukání. 9/10

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Já nevím, ale tak špatný mi tento film nepřišel, o něco málo je podle mě lepší díl první. Trochu se to opakuje, ale co, proto dávám 8/10.

plakát

Alvin a Chipmunkové 3 (2011) 

Moc se mi tento film líbil, nepřišel mi tak špatný, jako o všichni hodnotí. Je sice horší než 1 a 2. Není však tak špatný, proto dávám 7/10.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) odpad!

Ne. Ne. Ne. Tohle je pro mě tedy doopravdy odpad. Ztrapňování restaurací, kuchařů a Pohlreich se v tom vyžívá, každý díl stejný, no hrůza. 0/10.

plakát

Asterix v Británii (1986) 

Nic moc, nelíbí se mi. Je to taková fraška, moc násilí. Ale někomu se to líbí a možná jsou zde i klady, i když to není žádný zázrak, tak dávám 2/10, jsou i horší filmy a díly.

plakát

Avatar (2009) 

Tento film se mi v celku líbil, jedná se zde o velice zajímavý příběh. Zajímavý příběh, skvělé efekty, excelentní herci, ale i přes to má film své mouchy, myslím, že jsem viděla spoustu filmů, které se mu nejméně vyrovnají. Proto mu nedám plný počet, myslím, že 8/10 je tak akorát.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Film se mi moc líbil, asi jsem čekala něco trochu jinak, ale po počátečním šoku mnohem lepší, prostě jsem čekala spíše drama, než komedii, ale kdyby nebyly tak obrovské očekávání, což po Avengers: Infinity War, určitě bylo. Ale film super za mě je to 9/10, jediná věc, co mi na filmu opravdu vadila, i když to byla drobnost je ta, že film chtěl být za každou cenu vtipný, což mi přišlo přehnané a občas až nevhodné, ale jinak film super.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Mě se tahle soutěž docela líbí, je to soutěž, při které si sami můžete vyzkoušet vaše vědomosti, je to opravdu zajímavý pořad, když nemáte co dělat, aspoň se procvičíte ve svých vědomostech. 6/10

plakát

AZ-kvíz Junior (2004) (pořad) 

Nic světoborného, ale přece jenom je to soutěž dětí ve vědomostech. Otázky jsou většinou primitivní a celkově je to nic moc. Ale zase na druhou stranu nic podobného není a něco lepší než nic a občas se na to podívat dá. Proto dávám 5/10.