Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

První hvězdičku za mrazení v zádech, druhou hvězdičku za dojetí, třetí hvězdičku za napětí a bušení srdce, čtvrtou hvězdičku za NEtrapné vtipy a milostné scény a pátou za to, na co jsem se těšil už několik dílů - je to díl, který jede od začátku do konce a nezastavuje se.

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

90 minut z celkového filmu s úsměvem na tváři, to umí jen málo filmů. Kdyby jsem měl možnost poznat takového člověka jako je ve filmu Jack Nicholson, asi bych vypěnil hned při prvním pohledu:-), ale jako filmová postava je úžasný, a už sám o sobě je na pět hvězdiček. Díval jsem se na tento film a nevěděl co je zač, což se nestává, ale kdyby jsem věděl, že to je americká komedie, které je nesnáším, tak by jsem si tento film nepustil, což by byla velká chyba

plakát

Kdopak by se vlka bál (2008) 

Film vnímaný očima dítěte, jejich problémů, strachu, radosti a bolesti rodičů....bez Terezky a Šimona by to nešlo....hlavně Šimon se mně líbil jak ve filmu, tak ve filmu o filmu, protože se na tuto roli perfektně hodil...a představivost, dokreslování a vlci už jsou jenom zpříjemněním filmu. Ne každého zaujme, mě ano.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Dokument, který si uvědomuje krásnu naší planety, která by mohla být asi pořád, kdyby tady nebyl člověk...dokázal vystihnout problémy naší planety a krásné kouty velmi zábavnou formou. Jsem zvědavý na současný snímek home, který si myslím, že s tímto snímkem bude z části souviset.

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

Asi bych dal 4, ale po patku, valentynu, repo a dalších nemůžu jinak. Na začátku filmu jsem měl v ruce jahodové mléko a po filmu jsem ho musel dopíjet, držel jsem ho stisklé v ruce a neměl pomyšlení na to se napít, napětí po takovou dlouho dobu jsem po dlouhou dobu neprožil, jediné, co mně snad vadilo byly ty náhody - vždy každý na správném místě, puška nevystřelila v nejdůležitější moment, manželka se vždy objevila až v nejvyšší nouzi, manžel zamkl dceři před nosem, manžel je doktor....ale jsem to schopný překousnout a teď už můžu jenom litovat, že jsem na tento film nepřemluvil ostatní a šli jsme na noc v muzeu 2 :-/.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Pod hnusným názvem a plakátem nádherný film, který mě dostal...

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

Je strašně těžké to hodnotit, protože ve filmu nebylo mnoho velmi důležitých a zlomových situací jako v knize, v podstatě jako dycky ale na druhou stranu až ve filmu jsem si uvědomil jaké ty drogy jsou, v knize je to popisované tak, že vás to k nim spíš láká než odrazuje, ale jsem rád jak za knihu tak za film, protože něco tak působivého člověk jen tak nevidí. Kdyby jsem nečetl knihu, dám pět hvězdiček, já ji četl a stejně je dám, protože hodnotím film...:-)

plakát

Film o filmu: Kdopak by se vlka bál (2007) (TV film) 

film o filmu, ve kterém je všechno podstatného řečeno, s příjemnými jak velkými, tak malými herci. A působil na mě strašně živě, jak kdyby to bylo v přímém přenosu, ty vrtící se děti na posteli neměly chybu.:-D

plakát

Robbie Williams: živě z Knebworthu (2003) (koncert) 

Můj první oblíbený zpěvák, můj první koupený koncert a také můj nejoblíbenější. Davy šílících fanoušků nadšených z Robbieho výkonu a ještě jeden šílící člověk doma na sedačce...:-) Robbieho v současné době nemusím, ale tento koncert si to hodnocení zaslouží.

plakát

Tajnosti (2007) 

Zrovna jsem chtěl hlasovat v anketě, že české filmy na úrovni klesají, ale jak jsem viděl znovu tento film, tak radši hlasovat nebudu. Příjemné herecké osobnosti(Bittová, Issová, Roden). Klidný příjemný příběh. A ta scéna jak sedí s prodavačem u klavíru a zpívají je skvělá- hlavně ta písnička:-). Kvalitní, kvalitní...