Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Rodinný
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Internát (2007) (seriál) 

Konečně se mi povedlo dokoukat seriál až do úplného konce. Musim se přiznat, že jsem celou dobu seděla přilepená na obrazovce a čekala, co se bude dít. Ačkoliv se sem tam objevovaly věci, které mi přišly maličko ujeté, tak 5 hvězdiček si určitě zaslouží. Seriál je velmi dobře promyšlený, Španělé přišli s něčím neokoukaným a to se cení. A to už nemůžu přidat ani další hvězdičku za výborné dialogy a hraní Evelíny a Pauly, střídání mystických věcí s dětskými rozhovory o dospělých věcech mě neskutečně bavily :).

plakát

Přešlapy (2009) (seriál) 

Občas mě vážně překvapuje, co by všechno někteří diváci nechtěli po seriálech, které se točí po celých scénách a ne po obrazech, jako filmy. Nikdo se nesnaží o nejlepší kamerové záběry nebo dokonalý střih. Jde o to vypnou a trochu se pobavit. Na to jsou české seriály dělané. Aby si u toho člověk odpočinul. Když se bude chtít zamyslet nad dílem a užít si zvuk, zajde do kina na vysokorozpočtovej film. Já i Přešlapy hodnotím vcelku pozitivně. Jsou tu daleko horší díla a v zahraničí taktéž. Já dávám 3 hvězdy v poměru s ostatními seriály a filmy, u kterých je vhodné zkoumat střih a zvuk.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Nikdy jsem tomuhle seriálu nemohla pořádně přijít na chuť, asi proto, že jsem vždycky viděla jen kousek, ale pak jsem se začala koukat od prvního dílu a nemohla jsem se od toho odtrhnout. Baví mě ty ukecané dialogy mezi pubertální matkou a její daleko rozumější dcerou, konstrukce absurdních situací, to, jak se všude vždycky ztrapní a jsou za blbce, ale ony jsou tak své!! Postavy Lorelai a Rory mi absolutně nepřijdou smyšlené, vztahy matek s dcerami, které se v podstatě vychovávají navzájem, jsou vždycky tak trochu nereálné. Občas bych si to s Rory vyměnila, mít s mámou tolik společných zájmů a tu výsadu moct si s ní promluvit o čemkoliv...

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Nedokážu uvěřit, jak pan Ridley Scott mohl něco takového natočit! Pokaždé, když film vidím, jsem unešená z neskutečné atmosféry. A také to herecké obsazení - citlivý Josh Hartnett, nekompromisní Eric Bana a naprosto neuvěřitelný Tom Sizemore, který se tváří pořád stejně studeně, ač mu kulky sviští kolem hlavy. Neuvěřitelné! A pouštím vždy zásadně v originále, s dabingem to nemá takovou šťávu!!

plakát

Americká panna (2009) odpad!

Pokaždé, co náhodně shlédnu film podobného typu si vždycky řeknu, že nic hloupějšího už nikdo natočit nemůže. Omyl. Scénář filmu postrádá jakoukoliv originalitu, vtipy se taky kamsi vytratily a zase to skončilo happyendem, no katastrofa!