Reklama

Reklama

Přešlapy

(seriál)
Česko, (2009–2010), 32 h 33 min (Minutáž: 48–53 min)

Hrají:

Filip Blažek, Zuzana Norisová, David Novotný, Jitka Schneiderová, David Matásek, Soňa Norisová, Miroslav Šimůnek, Daniel Svoboda, Betka Stanková (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Nový třináctidílný seriál Televize Prima, který sleduje životní kotrmelce tří párů ve věku okolo 30 let. Jsou vzájemně propojeni láskou a přátelstvím. Adam a Radka se teprve poznali a jejich vztah začíná. Petr a Jana mají po svatbě a snaží se o první dítě. David s Karolínou už dítě mají a uvažují o dalším. Jsou to vaši sousedé nebo kolegové z práce – mají zaměstnání, koníčky, chodí se bavit i sportovat. Seriál je o tom, co všichni prožíváme. O tom, co řešíme, nebo o tom co budeme dělat, až dorazíme domů. Může to být rozhodování mezi mateřstvím a kariérou, můžete mít pocit, že vám manžel doma nepomáhá, řešit partnerské neshody, sexuální problémy, rodinné finance, žárlivost, nevěru. Že byste šli raději na pivo než hlídat… Nebo naopak, že byste raději hlídali, ale nemáte koho. Stejně jako v životě se i v seriálu vážnější soukromé tragédie dají přežít jen díky humoru. Důležité je, že ty nejhorší rány osudu berou naši hrdinové s nadhledem, takže pak máte i vy pocit, že je všechno o něco jednodušší. Život po třicítce přece občas každému připomíná komedii plnou omylů. (TV Prima)

(více)

Recenze (173)

patsandor

všechny recenze uživatele

Dát tomu odpad mi připadá dost trapný, zvlášť po první epizodě Jsem ve věku postav a mám známé či kamarády, kteří by postavám vypadli z oka (např. téma chůvi pro děti). Mladej studentík nemůže vědět, jaký to je snažit se o dítě či ho potom vychovávat. Zatím jsem byl mile překvapen. Ohodnotím později. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

První díl jsem si pustila na netu v roce 2009, protože jsem byla sama doma a byla to taková znouzectnost. Během následujících několika hodin jsem viděla celou první sérii a byla jsem nadšená. Nepatřím do cílové skupiny třicetiletých, ale bavila jsem se. Druhé série jsem se nemohla dočkat, ale přišlo zklamání. Od její půlky se mi děj už nelíbil a seriál jsem přestala sledovat. Možná jednou přijde další osamocené odpoledne a já Přešlapům dám ještě jednu šanci. Prozatím ale 3 hvězdy. listopad 2012: takže osamocené odpoledne přišlo a já ty Přešlapy dodívala. Začla jsem skvělou první sérií. Pak to přišlo. Všechno špatně, naprosto nereálné a překombinované. Ten, kdo nemá rodiče nebo sourozence v zahraničí, nemůže v tomto seriálu existovat. Když ztratíte práci, najdete stonásobně lepší a stonásobně placenou. Poslední díly jsem si pouštěla k umývání nádobí, aby utrpení bylo menší. Obraz probíhající za mými zády a zvuky schovávající se za tekoucí vodu dopomohly k tomu, že u tří hvězd zůstanu. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

no... měl jsem tu čest pít jamesona a pivo u několika dílů... a s touto podporou se to celkem dá. většina času je sice dost tragická, ale několik scén a slušné obsazení to celkem úspěšně vykoupí. ale kdyby na to nekoukal spolubydla, nezavadil bych o to ani smykem a přešlápl bych si radši na jiný kanál, na kanál dál... 50% ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

První epizody jsou vynikající, se spoustou trefného humoru. Postupem času, se ale začínají čím dál více řešit jakési vztahové p*čov*ny a z celého seriálu se stává jen další sračka ve stylu VKV a podobných telenovel. Je to škoda, protože zábavný potenciál tu byl. Po 9. dílech... zatímní hodnocení ... 55% ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Přešlapy vypadaly hodně slibně a ta první série se mi moc líbila.Docela dobří herci a docela dobrý seriál.Bohužel je jen škoda že seriálu mé sledování vydrželo asi jen jednu a půl série, protože čím více dílů tím se mi to méně začalo líbit.Sledovat se to dá v klidu a rozhodně na český seriál je to dost dobré, ale nic extra to fakt není.50% ()

Galerie (126)

Zajímavosti (5)

  • V Přešlapech se setkají Soňa a Zuzana Norisovy, které si spolu zahrají teprve podruhé. Nebudou hrát sestry, ale kamarádky. (Bart)
  • Natáčení se spravedlivou měrou rozdělilo mezi ateliér a přirozené prostředí. (Bart)
  • Herečka Stanislava Bartošová se před kamerou objevila po 16leté pauze. (M.B)

Reklama

Reklama