Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Nejsem moc fanoušek westernových filmů, ale když je v nich špetka hororu, je to zcela jiná podívaná. Někomu se může zdát, že je stopáž příliš dlouhá, ale mně to vyhovovalo a po seznámení s postavami jsem se nemohl dočkat závěru, na kteří všichni po celý film čekají. Nezklamal a bylo to 30 minut - napětí, nechutnosti, nečekaných scén, originality. Hlavní postavy a Troglodyti zmáknutí na jedničku. Hezký 4 hvězdy závěrem.

plakát

Hush (2016) 

Napínavá záležitost až do samotného konce. Docela fajn survival, který prostě v ničem nekopíruje, baví a neodtrhnete se od něj. Jediné co tomu chybí je trochu víc příběhu a poznání postav. Někomu to může přijít jako takový výkřik do tmy. Mně se Flanaganův Hush líbí.

plakát

Mumie (2017) 

Nesmíte to spojovat vůbec s filmem od Sommerse, tohle je totiž úplně něco jiného. Tvůrce chce splácat co nejvíc věcí do jednoho filmu a vzniklo tohle. Je to místy odfláknuté. Některé nápady velice povedené, ale scénář bohužel pokulhává. Trapné haha hlášky a Cruise v hlavní roli, který prostě nudí a vůbec se tam nehodí. Film nezachránil ani sympaťák Crowe, ze kterého tu místy dělali debila. Na další díly tohoto Universa se nejspíš netřepu. Tři hvězdy za příběh, fantasy vizuálek a úžasnou Sofii Boutellu.

plakát

What Keeps You Alive (2018) 

Neobvyklý survival horor, který byl natočený poměrně dobře, avšak scénář potřebuje berličku, věřím, že kdyby se opřel někdo jiný do podobného nápadu, dopadlo by to lépe. Mám potřebu to srovnávat trošku s letošním survival masterpiecem Tiché místo, které si u mě vysloužilo 80%, což je u tohoto žánru vysoké číslo. What Keeps You Alive něco chybělo a místy vám to přijde hrozně prvoplánové a hloupé. 50% dávám za dobré herecké výkony a kameru.

plakát

Patient Zero (2018) 

Má to v sobě snad smíchané všechny možné věci od milostného příběhu přes kdo ví co. Nic se však v tomhle snímku nedělá pořádně, někdy se v tom ztrácíte a některé scény vám přijdou absurdní. Slabší dvě hvězdy za pár skvělých nápadů, které mohou tento hororový podžánr posunout dál a za Natalie Dormer.

plakát

The Haunting (2018) (seriál) 

Výborný seriál, který je natočený velmi pěkně a Mike Flanagan se konečně od díla Gerald's Game začíná na poli režie probírat. Tyto psycho věcičky mu prostě sedí. Seriálu jeho styl sluší, herecké výkony jsou skvělé, bohužel někdy Haunting of Hill House neví čím chce přesně být a celý drive a atmosféru začnou místy překrývat nudné scény, které zcela odbočují a pro diváka jsou zbytečné. Celkově to na dojmu tolik neubírá a tohle psychologické drama s lehkým prvkem hororu si vás určitě dostane.