Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Reality-TV

Poslední recenze (17)

plakát

Ábécédé s Michalem (2013) (pořad) 

Michal pracuje jako skladník ve velikém skladě. A aby mu nebylo smutno, spíchl si jednoho dne Bafíka - podivného tvora s tělem z pružiny, zaječími zuby a izolepovou hlavou, inu obsah každé popelnice je možné recyklovat a znovu přetvořit. A to víte, že s takovým brigádníkem, jehož inteligence končí víkem lepenkové krabice, se hned lépe pracuje. Michal má najednout s kým probírat důležité chlapské rozhovory, třeba že je "A" jako auto, "Ť" jako ťululum nebo "B" jako Bafík, přičemž k zapamatování těchto mouder vždy napíše počáteční písmenko pomocí barevné izolepy na náhodně stojící stěnu krabic. Jak už to ale ve světě plném internetů, Bruselů a Ábécédé pružin bývá, přes veškerou legraci nezbývá čas na práci. Ke konci každé epizody tedy Michala a jeho krabicového kolegu překvapí alarm upozorňující na příjezd divákovi neznámého závozníka s Avií Furgon, který ze skladu rozváží velice cenné a žádané Made in China hračky. A to je najednou mela a podívaká k popukání, jelikož Michal celý pracovní den promrhal čmáráním po krabicích a jejich následným otevíráním, zatímco na práci kašlal a venku čekající závozník již samou netrpělivostí vykouřil druhou krabičku Camelek.

plakát

Let 42 (2015) 

Tento chabý pokus studia zhulených pomatenců žijících jako staří mládenci u maminky, odborně nazývaného The Asylum, je teda silné kafe. Film, či co to vlastně je, je plný jak historických, tak zcela logických chyb. Kde jinde je možné zahlédnout dva historiky čerpající veškerá moudra z knihy "Dějiny druhé světové války" koupené za pár dolarů kdesi v letištním krámku a disponující nadlidskou schopností určení polohy v noci a v několika kilometrech nad zemí letícího letounu, pouze podle bombardování jistého města a vlnící se řeky? Odpověd zní - jedině ve filmu Let 42. Dále bych rád opozornil, že za letu cca 700 km/h a v přetlakované kabině není možné otevřít dveře, natož z nich bezpečně a s pomocí narychlo vyrobeného padáku vyhodit hrdinným UK vojskům velice důležitou část palubního radaru. O demontáži radaru zaměrně pomlčuji, však na co odborný letištní personál, pche, takhle primitivní zařízení je schopen vymontovat za letu pouhým šroubovákem kdejaký vesnický hejhula. Na závěr další technická poznámka - ta paní, která byla po dvoustém zásahu 30 mm leteckým kanonem MK 108 (ano, je to ten kanon který na dvě rány krájel americké opancéřované bombardéry) vytrhnuta i se sedadlem a dírou o velikosti Rudého náměstí opustila letoun a zmizela kdesi v noci války alternativní historie, zřejmě nikoho nezajímala.

plakát

Velryba Decimálka (1986) (seriál) odpad!

Naprosto příšerný seriál, při jehož sledování se mi otevírala kudla v kapse. Není snad ani možné vyjmenovat vše, čím byl tento seriál špatný (hodnotím z pohledu racionálně smýšlejícího a na kamarády z vysoka kašlajícího zamindrákovaného desetiletého asociálního kluka z vyšší střední třídy), snad jen vyzdvihnu jedinou věc - pytle pod očima, že by je i komisař Derrick záviděl. Skutečně nevím jakou prožívají Pik a Kvik, a ostatně všechny postavy, noc, přeci jen pojmy jako třetí pohlaví nebo chlastací kalba byly v dobách temného socialismu strikně tabu. Tipuji tedy něco ve smyslu noci strávené v přítomnosti LSD, houbiček, Okeny, Toluenu nebo sousedovy odpadní jímky.

Poslední hodnocení (229)

Ábécédé s Michalem (2013) (pořad)

24.11.2017

Let 42 (2015)

14.11.2017

Haf! (1989) (seriál)

25.10.2017

Sousedé - Recitál (2017) (epizoda) (E12)

odpad! 16.10.2017

V pařátech smrti (2011) (TV film)

odpad! 14.10.2017

Sousedé - Mejdan (2017) (epizoda) (E11)

odpad! 01.10.2017

2012: Soudný den (2008)

odpad! 28.09.2017

Sousedé - Velké přípravy (2017) (epizoda) (E10)

odpad! 27.09.2017

Sousedé - Spiklenci (2017) (epizoda) (E09)

odpad! 27.09.2017

Reklama