Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi
  • Western

Recenze (12)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Agenti jsou skutečně skvělý seriál, co má co nabídnout a snad každého začne ohromné bavit, jen je potřeba se prokousat první polovinou První série. Věřte, že později nebudete litovat. Pojďme postupně: 1. SÉRIE - Agenti začínají rozpačitě a neoriginálně. Prvních 11 dílů nabízí akci, hláškování a několik známých i neznámých postav, ale ničím nešokuje, zkrátka neurazí. Ale stačí jeden jediný díl a to epizoda Turn, Turn Turn, která katapultuje děj a celkový dojem na úžasné pocity. Drama, napětí, nejistota, skvěle zvraty a propojení s MCU. To je to, co druhá polovina První seria nabízí a co opravdu stojí za to. 2. SÉRIE - První dva díky Druhé série začínají také trošku pomalu, ale dej brzy nabírá grády. Zkoumá dopady toho, co se stalo v První sérii, ale přináší i nové, mnohem větší a komplikovanější situace a problémy. Boj s HYDROU, první výskyt Inhumabů, i rýsování Kree skvěle kombinuje propojení s dvojkou Avengers. Skvělá série,o něco lepší než ta První. 3. SÉRIE - 3.serie začíná tam, kde skončila ta druhá. Narozdíl od většiny MCU projektu řeší důsledky - globální důsledky všeho, co se stalo, ale pokračuje v některých tématech, která nakousla už Druhá série. Když se zapojí hrátky s jinou planetou, entita Hive a Inhumanska problematika, vznikne skutečně perfektně napsaná série, vrchol prvních třech sérii, které tvoří vlastně ucelený dej. Zase o něco lepší, než předchozí Dvě. 4. SÉRIE - Po třetí sérii se Agenti vrací s novými problémy. Zápletka se posouva o level výš a seriál je zřejmé na vrcholu - brilantně napsaný dej, rozdělení série do několika podserii a zejména výběr témat děje - Ghost Rider, Aida, Konstrukce a přestavba SHIELD. Snad nejlepší série, všechno bez chybičky. 5.SERIE - 5. Serie hodně riskuje a znovu posouvá seriál o level výš - z agentů, resicich krádeže zbraní v První sérii udělal Pata série něco úplně jiného. Půlka série pojednávající o přenesení do budoucnosti roku 2091 je skvělé natočená a představuje až příliš reálnou představu MCU světa v budoucnosti. Druhá polovina Páté série zase vrací dej do současnosti a nastoluje boj s mocným Gravitonem, posledními zbytky HYDRY, ale i zoufalou snahu zachránit umírajícího Phila Coulsona. Závěr velkolepý. 6. SÉRIE - Oddechova série. Fanoušci vesmírných dobrodružství si přijdou na své, nicméně kombinace vesmíru a Země nevyšla a tvůrci se spálili při pokusu o přidání mytologie a dalších entit. Nezklame, ale nepřekvapí. Orppti předchozím sérii zhoršení. 7.SERIE - Náprava nepovedene šestky. Důstojné a dojemné rozloučení se seriálem. Úžasné, nostalgické a bavíte cestování minulosti MCU, narážky na události, propojení se seriálem Agent Carter a naprosto dokonale napsané poslední epizody mluví za vše. Jednoznačně doporučuji seriál shlédnout. Povinné každému MCU fanouškovi, ale i dalším. DĚKUJI ZA TENTO SERIÁL, MILE PŘEKVAPIL!

plakát

Buď v klidu, Scooby-Doo! (2015) (seriál) 

Nevíte náhodou někdo, kde bych našel seriál v češtině, nebo alespoň s českými tituky?

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Film Avengers: Endgame si dává za úkol spoustu věcí. Má být epickým zakončením dosavadních filmů Marvel Cinematic Universe, má uzavřít dějové linky dosavadních hlavních tahounů a ještě k tomu má obstát před kritiky, fanoušky a jak z kritického hlediska, tak z hlediska finančího. A v podstatě vše splnil. Představte si to nejlepší, to znásobte a ještě sečtěte s něčím dalším nelepším. Na internetu kolovaly stovky teorií a ačkoliv některé z nich se naplnily, tak film překvapuje v mnohém. Ačkoliv nenabízí tolik akce jako Infinity War, tak naopak vynahrazuje vše dramatickou atmosférou, napětím a přek vapením. Ve finále film končí šťastně i smutně a dostáváme opravdu to nejlepší, co jsme si mohli přát. Sečteno, podtrženo, film dostává 5 hvězd a dal bych mu 98% jen kvůli dvou malinkým chybkám, které bych tam nedal. DLOUHO NIC TAKOVÉHO NEUVIDÍME. A i když film Avatara nejspíš nepřekoná, my víme, že kvalitou a úspěchem se to už dávno stalo!

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Thor:,, Než umřel tát, tak mi řek že mám sestru, kterou uvěznil v pekle. Ona pak utekla a vypíchla mi oko, tak jsem jí zabil.,, Star-Lord:,, Zjistil jsem, že můj pravej táta mi zabil mámu, tak jsem ho pak taky zabil,,. LOLOLLOLOL Pro mě nejlepší film historie kinematografie. Humor, akce, dialogy, emoce, vyvíjení charakterů, ...

plakát

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010) (seriál) 

Jako velký fanoušek celé monstrózní ságy Scooby-Doo jsem viděl snad vše co bylo kdy předabováno do češtiny a tak myslím že mám právo hodnotit tento vcelku nový seriál s podtitulem Mystery Incoporated (Záhady s.r.o.). Abych věci uvedl na pravou míru - už nejsem v tom věku, kdy bych hltal původní seriál Scooby-Doo na stopě a těšil se na další díl, to opravdu ne. Scooby je pro mě srdcovka, rád si ho zpětně pustím a vždy se koukám na nové seriály/filmy. Tento u mě dopadl výborně, stejně jako většina ALE má ještě něco navíc a to je to, co Scoobymu vždy chybělo, nebo alespoň v seriálech a to je žanr MYSTERIÓZNÍ DRAMA! Ano, na animák o Scoobym to může znít směšně, ale opravdu jsou tam strašidelné scény což je opravdu dobře a navíc se v seriálu nenacházejí jen epizodní postavu jako u předchozích seriálů, ale každá postava má svůj význam a rozvíjí se její charakter napříč seriálem. Líbí se mi detektivní nádech se špetkou horrorového podtónu, ale pořad pro děti od cca 8 let. Vtipné hlášky, ale i strhující příběh a nádherná kresba jak hlavních postav tak příšer a se špetkou filozofického konce se jedná o (pro mě) dosud nejlepší seriál o Scoobym. Toť vše!

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Legendární seriál. Skvělý příběh, skvělí herci, skvělé prostředí - prostě nepřekonatelný seriál naší tehdejší tvorby (Tři oříšky pro Popelku, Jak se budí princezny, Dívka na koštěti, Šíleně smutná princezna, ...) Dávam 4 hvězdy (80%) a dvojce tři (60%)

plakát

Vinnetou (1980) (seriál) odpad!

Ja jsem na Vinnetouovy vyrůstal. Mayovky ze 60.let byly legendou a já jsem je miloval. V roce 2016 přišel restart a ten mě opravdu zklamal. Rozhodně však ne tak, jak seriály Můj přítel Vinnetou (1980) a Vinnetou se vrací (1998)

plakát

Paddington (2014) 

Vtipný, dojemný a roztomilý film. Celou rodinu pobsvil, sle bojim se dvojky.

plakát

SpongeBob v kalhotách (1999) (seriál) 

Tento seriál je na každou náladu. Spongeboba jsem si tak oblíbil že je na prvním místě seriálů- pro mně jsou seriály: 1.Spongebob v kalhotách 2. Scooby-Doo(všechny seriály) 3. Simpsonovi ostatní

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Když jsem šel do kina, těši jsem se opravdu hodně. Po Amazing Spider-Man 1, 2 jsem máem spáchl sebevraždu. Nejhorší superhrdinské filmy jsou Amazing. Homecoming nebyl špatný, ale na původní triologii s Tobey Maguirem to nemá