Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Svůj předešlý komentář musím změnit na základě přečtení knižní předlohy. Hned jsem se na film koukal úplně jinak. Ale samozřejmě by filmu svědčila delší stopáž (či rozdělení na dva filmy). ((((((Bohužel tahle dospělá partička včele s "mladým Denzelem Washingtonem" nefungovala. Ani děs a napětí z předchozího dílu se nepodařilo přenést do této kapitoly. Koukatelný, ale první díl dal laťku hodně vysoko. Možná to opravdu chtělo tuhle kapitolu rozdělit na dva filmy a trochu si pohrát s charaktery postav.)))))

plakát

Lví král (2019) 

Člověk se po shlédnutí neubrání srovnání s originálem, ale co mne úplně ohromilo, bylo grafické zpracování a propracované pohyby, které z větší části odpovídali pohybům zvířat. Krásná pohádka.

plakát

Joker (2019) 

Bez pochyby kino zážitek roku. Skvěle vykreslená postava, parádní hudební podkres a k tomu všemu herecké galapředstavení Phoenixe. Nemohl jsem se ubránit porovnání s Jokerem ve ztvárnění Ledgera, přičemž každý má to své a nemohu vyzdvihnout jen jednoho z nich. A velmi potěšila scéna v policejním autě, která byla velmi podobná z Temného rytíře. Neskutečná pecka.

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Myslím, že kdo zažil 98 rok tak to ani jinak hodnotit nemůže.

plakát

Volyň (2016) 

Jeden z nejdrsnějších snímků. Vykreslení některých událostí je opravdu syrové, až se člověku chce říct, že tohle nemůže být pravda. Národnost určí zda budete žít či ne ? .....

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Bez výhrad a připomínek jen samá chvála. Na český seriál vysoký nadstandard, výsostné obsazení a parádní děj.

plakát

Suburra (2015) 

Wauuuuuu, tohle byla teda pecka. Mafiánský filmek s několika dějovými liniemi, které se postupně začnou proplétat. A samozřejmě se všechny problémy řeší pomocí italské horkokrevnosti. Zasloužených 5 hvězd a k tomu všemu podmanivý hudební doprovod. PECKA

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Tak tohle byla přesně ta filmová pecka, na kterou jsem se těšil. Parádní děj a parádní hudební podkreslení. Del Torovi seděla role jak prdel na hrnec.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

1. série 100 % (5*), 2. série slabých 60 % (2,5*). Druhá série se ani z daleka nepřiblížila nasazené laťce z první série.

plakát

Whiplash (2014) 

No netušil jsem že mě takhle může zaujmout drama z Jazzového prostředí. Oba hlavní herecké výkony byly nadmíru parádní. Po grand pianu vítaná změna.