Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Já dám pět hvězd, podobně jak mám Stalloneho, tak moc rád film od Jamese Camerona. Vetřelci, Terminátor, Titanic, Rambo, Pravdivé lži atd. Vždy filmy plné akcí, zápletek, neskutečné zpracování. Avatar 2, mě bavil, ač se to někomu zdá pohádkové, nadstřelené....je to prostě sci-fi, vymyšlený svět, ale tak to má být. Parádní hra barev, hudba složená přímo v tomto světě! Parádní triky, pro mě prostě zábava na tři hoďky!

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Rambo - Silvester Stallone. Herec který provází můj život a patří k mým nejoblíbenějším!!! Pět hvězd jsem nedal jen filmu Poslední krev, ostatně dost zde Rambo přitvrdil, ale dávám je Sylvestru za veškerou jeho tvorbu a herectví, jako poděkování!!! Určitě má Stallone lepší filmy, ale ani tento se mě nezdál špatný. Mělo to spád, akci. Vlastně i ukazuje i na kriminální dění v Mexiku, kde je obchod s bílým masem a drogou velkým problémem a výnosným kšeftem.

plakát

MasterChef Česko - Série 4 (2020) (série) 

Opakované reality většinou jdou do kopru. podobně je tomu u MasterChefa! Nejvíce mě vadí, když někdo vypadne, protože několikrát jídlo dle hodnocení porotců nestálo za moc, a pak se uprostřed soutěže vrátí, povede se dvakrát lépe uvařit a pomálu je ve finále....Někdy se mi zdá i jistá náklonost k některým soutěžícím!

plakát

Příliš osobní známost (2020) 

Pokus o romantickou komedii.....v poslední době mně osobně přijdou tyhle filmy na jedno brdo: Dovolená, kde se potká pár, jeden z nich úspěšný podnikatel, nebo karierista, z prvu vše růžové, postupně vše naruší plány bud nevyřešené rodinné vztahy, nebo alkohol, či podnikatelský podlý záměr....kolik již podobných filmů jsme viděli....navíc u nás došli herci, že tam musíme obsazovat cizince!?.....dvě hvězdy co jsem dal, tak jedna patří Elišce Balzerové a druhá za celkový dojem....

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Nabarvené ptáče.....zpracování prostředí, a produkce výborná!!!...děj za mě docela "psycho"...mimika, emoce. Film jsem dokoukal, abych věděl jak vše dopadne!!!....podruhé ho asi vidět nemusím!!!

plakát

Koptashow (2019) (pořad) odpad!

Hodně slabý odvar Všechnopárty, či Show Jana Krause. Výběrem hostů se nedá nic zkazit, nicméně komunikace pana Kopty s hosty, někdy pro mě docela trapná a nevtipná, prostě celý průběh mě absolutně neoslovil a nelze to srovnávat s výše uvedenými pořady. Pan Kopta se hodí spíše jako host, bohužel ne jako moderátor.