Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Pravá blondýnka (2001) 

Šlo to, občas jsem se i zasmál. Reese docela v pohodě :-)

plakát

Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy (2004) 

Jean Reno už není - narozdíl od jedničky - středem pozornosti a hned je film koukatelnější. Závěr s amfetaminem mi připomněl "anabolické steroidy" pepka námořníka :-) Oproti jedničce méně drsné, ale ustřelené prsty válející se po podlaze supermarketu mají také něco do sebe :-)

plakát

Kráčející skála (2004) 

Akční pohádka o tom, jak drsný chlapík z armády se vrátil, město plné drog, sexu a podplacených poldů na správnou cestu obrátil. Ale musí se nechat ,že Rock má vcelku hezkou postavu :-)

plakát

Táta na plný úvazek (2004) 

Ben Affleck snad poprvé skutečně hraje. Místy dojemné, místy vtipné. Nevím, zda se to zdálo jen mě, ale připadalo mi to trošku bez konce - jako by tomu ještě něco chybělo na závěr, ale nevím co.

plakát

Muž v ohni (2004) 

Pět hvězdiček nejen za příběh, ale hlavně za skvělou kameru, střih a hudbu. Film se hezky pomalu rozjíždí a nádherně graduje. Denzel se pro tuto roli hodí.

plakát

Van Helsing (2004) 

Wau, nevím proč, ale zpočátku mě při hudbě běhal mráz po zádech. Asi tou atmosférou. Postupem času to sice přešlo, ale přesto tři hvězdičky. Škoda, že Morávkovou taky některá z něvěst nevycucla, to by pak mohlo být třeba i více hvězdiček :-))

plakát

Hříšný tanec 2 (2004) 

Na tento film jsem šel z donucení a nakonec jsem ani moc nelitoval. Nad příběhem to nechce moc přemýšlet, ale hlavní protagonisté vcelku sexy, takže jo, tři hvězdy.

plakát

Protivný sprostý holky (2004) 

Podle mě je to tak na tři a půl hvězdičky. Docela příjemná komedie na odreagování. Svět "plastik" je opravdu úžasný a už vím, co si o mě myslí moje přítelkyně :-)