Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (17)

Dexter - Série 7

Dexter - Série 7 (2012) (série)

V 7. sérii má Dexter opravdu napilno. Krom toho, že jeho sestra Debra zjistí, že je sériový vrah, musí se vypořádat s bossem klanu Koshků a LaGuertová začíná odhalovat jeho vražedné tajemství.

Dexter - Série 6

Dexter - Série 6 (2011) (série)

V Miami se začínají objevovat podivně zohavené oběti. Muži, který je za ně odpovědný, se přezdívá The Doomsday Killer – Vrah Soudného dne. Je to podle toho, že místa činu jsou ve skutečnosti náboženskými výjevy, záměrně vytvořenými tak, aby údajně přinesly konec světa.

Dexter - Série 5

Dexter - Série 5 (2010) (série)

Série se zaměřuje na to, jak se Dexter vyrovnává s následky finále minulé řady, zastavuje skupinu sériových vrahů a snaží se zakrýt stopy před zkorumpovaným policistou, který se dozví jeho tajemství.

Dexter - Série 4

Dexter - Série 4 (2009) (série)

Šest měsíců po konci 3. série jsou Dexter a Rita manželé a žijí v jiném domově se svým novým synem Harrisonem a jejími dětmi Astor a Codym. Dexter se pokouší přizpůsobit manželskému životu na předměstí, ale nyní, když je manžel a otec, je obtížné udržet si svůj dvojí život. Navíc se vrací agent FBI Frank Lundy, aby vypátral sériového vraha známého jako Trinity, který je na svobodě přes třicet let. Na pomoc si vyžádá Dextera a jeho forenzní schopnosti.

Dexter - Série 3

Dexter - Série 3 (2008) (série)

Dexter najde svou další oběť, vražedného drogového dealera, který se jmenuje Freebo. Dexter náhodou narazí na boj mezi Freebem a mužem, o kterém se později dozví, že je Oscar Prado. Freebo uteče a Dexter zabije Oscara v sebeobraně. Na případu pracuje Oscarův bratr, asistent okresního prokurátora Miguel Prado, který zapřísáhl, že svého bratra pomstí. Mezitím Debra, Dexterova sestra, pátrá po zábijákovi jménem Skinner, aby získala odznak detektiva.

Dexter - Série 2

Dexter - Série 2 (2007) (série)

Když je v přístavu na dně moře nalezeno 18 rozporcovaných těl, policejní oddělení v Miami a FBI zahájí masivní pátrání po muži, kterému média říkají Řezník z přístavu. Dexter je do případu velmi zapojen, vzhledem k tomu, že těla, která našli, jsou jeho oběti. Dexter má plné ruce práce, aby zahladil všechny stopy. Zvlášť, když má za patami podezřívavého kolegu Doakse.

Živí mrtví: Počátek konce - Zlato

Živí mrtví: Počátek konce - Zlato (2020) (epizoda)

Dwight a Sherry se spojili se záhadnou skupinou lidí, aby zničili Ginny. Když Morgan nečekaně nabídne pomoc, následuje boj o moc.

Mr. Robot - d1.0_ahojkamarade.mov

Mr. Robot - d1.0_ahojkamarade.mov (2015) (epizoda)

Elliot Alderson, inženýr kybernetické bezpečnosti, vede život jako šedá myš v poradenské firmě ICT. Nenávidí obrovské společnosti a obzvláště arogantní, mnohem hloupější manažery. Během kybernetického útoku upoutá pozornost Mr. Robota, který ho pozve na jeho hackerský projekt.

Dexter - Série 1

Dexter - Série 1 (2006) (série)

V první řadě oceňovaného seriálu se seznamujeme s Dexterem, nejen forenzním analytikem u Miamské policie, ale také sériovým vrahem. Sledujeme, jak se začleňuje do společnosti a odhaluje svou minulost. Když se objeví nový sériový vrah, který své oběti rozřeže a zbaví krve, Dexter přijme nabídku jeho hry na kočku a myš.

Clarice - Už žádné mlčení

Clarice - Už žádné mlčení (2021) (epizoda)

Clarice je i po roce stále otřesená z údálostí okolo Buffalo Billa. Musí se ale vrátit zpátky do řad FBI, když jsou nalezena dvě zohavená mrtvá těla. Zdá se, že jde o nového sériového vraha.

Clarice

Clarice (2021) (seriál)

Psychologický krimi hororový seriál Clarice sleduje agentku FBI Starlingovou (Rebecca Breeds) rok po událostech Mlčení jehňátek (1991). Spolu se svým týmem pronásleduje sériové vrahy a sexuální predátory.

Willyho kouzelný svět

Willyho kouzelný svět (2021)

Bezejmenný tulák vezme práci uklízeče v zavřeném zábavním centru jménem Willy's Wonderland. Uklízení se však v záhy stane bojem o holý život. Dříve mírumilovní mechaničtí roboti ožívají a dychtí po lidské krvi.

Reklama