Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (44)

plakát

Chappie (2015) 

Film by vůbec nebyl tak špatný, celkem jsem se na něj těšil, po technické stránce nemám co vytknout, po té scénáristické by se pár lapsusů určitě našlo, ale je zde i pár dobrých momentů (krádeže aut, Chappie samotný), ALE. Ale je jedna věc která mi opravdu hodně vadila a po celý film mi pila krev, a to je casting, čert vem Jackmana a Weaver, ti tam byli tak nějak do počtu a klidně je mohl hrát někdo jiný, neznámý. ALE, ústřední duo rádoby gangstas Die Antword je vážně ten největší castingový omyl, jejich hudbu nesnáším a je vidět, že i herectví moc nepobrali, asi je už nikdo neposlouchá, nechodí na koncerty a nekupuje si jejich skladby, takže se pravděpodobně vnutili do tohoto filmu aby si asi udělali reklamu nebo nevím co. Poslouchat jejich rádoby drsné gangsta kecy, jejich skladby a ještě na ně koukat , to bylo, noooo, vážně utrpení. Jediný, kdo mi nepřišel otravný byl America v podání J.S. Cantilla a S. Copley, teda jeho hlas. Velká, velká škoda. Příště si Neille lépe vybírej herce!

plakát

Indiana Jones a Chrám zkázy (1984) 

V dětství můj nejoblíbenější díl, který jsem hltal hodně často a nikdy mě neomrzel. Skvělé herecké výkony, akce, triky. Paráda! Bohužel před x lety, začala jedna nejmenovaná televizní stanice vysílat Indyho s hnusným, nepůvodním dabingem. Vím, že pan Štěpnička je Fordův dvorní dabér, nicméně původní dabing je původní dabing a to platí pro všechny díly trilogie.

plakát

Moje letní prázdniny (2012) 

Film, který od úvodu chytne drajf a skončí až se závěrečným splněným snem. Kombinace tolika žánrů dopadla na výbornou, a jestli se to někomu nelíbí, ať mi pr... políbí, protože u tohoto filmu se pokaždé skvěle bavím. Spousta hlášek, absurdních situací, přestřelek, vypjatých scén, vtipných a krvavých momentů, imitace Clinta Eastwooda a ten závěr, mlask. Mel Gibson jak jsme ho měli, máme, a pevně doufám, že i budeme mít rádi, ne-li milovat, s cigárem v hubě a s hustou hláškou na rtech. Sem s dalším takovým kouskem!

plakát

Top Gear 2010 (2002) (pořad) 

Já chci taky takovou práci!! :D

plakát

Avengers (2012) 

Ultimátní výplach!...v nejlepším slova smyslu! "Son of a gun!"

plakát

Apokalypsa (1979) 

"Never get out of the boat."

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Zombie tématiku moc nemusím, takže nemám moc nakoukáno, skoro vůbec:-D Ale tohle mě dostalo, přehlédnu-li některé scénaristické lapsusy, kdy se postavy chovají divně, při situacích, které bych udělal jinak a některé dialogy pro diváka naprosto zbytečné. Ale hodím to za hlavu a naplno si užívam beznaděj ,strach, intriky a krev....jo a potřebujeme víc střev!

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Say Auf Wiedersehen to your Nazi balls! To mluví za vše...100%!

plakát

Drž hubu! (2003) 

Depardieu je nezapomenutelný! "Nežer to, posereš se!"