Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (36)

plakát

Bill Burr: Tygr bez drápů (2019) (pořad) 

Bill Burr dosáhl absolutního vrcholu, neskutečně zostra a neskutečně do černýho. 100% Jediný, co by se dalo vytknout, mohlo to být mnohem delší!

plakát

Plážový povaleč (2019) odpad!

Neuvěřitelně nudnej kýbl sraček. Měl jsem dát na to varování zde v obsahu: "Big Lebowski...", ano, přesně v duchu týhle debility nad kterou všichni tak rádi a pozérsky masturbují. Tragičnost děje dokládá i to, že jsem 95 minut sledoval v průběhu 60 dnů. Totální odpad.

plakát

Rick a Morty - The Rickshank Redemption (2017) (epizoda) 

Wubba Lubba Dub Dub! Rick a Morty jsou zpět, jen je trošku mrzuté, že první díl třetí řady je jen předsunutou hlídkou a celá série začne až někdy v létě.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Po druhém zhlédnutí s odstupem 5 let, přidávám 5. hvězdu.

plakát

Příchozí (2016) odpad!

Jediný scifi, co k tomuhle filmu lze přiřadit, je zdejší hodnocení. Nuda, kýbl nudy. Pseudo-intelektuální slátanina hrající si na vyšší princip morální. Fuj. Never ever again.

plakát

Blunt Talk - Plané řeči (2015) (seriál) 

Začátek dával naději na netradičního Stewarta, ta se však s dalšími díly rozplynula a zůstal jen pocit znuděnosti a mírné trapnosti. 40%

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

Hodnotit to po prvním díle nehodlám, ale rozhodně mě to pohltilo a namlsalo. Už aby byly další díly!

plakát

Pizza Boy (2015) (seriál) 

Tak seriál dokoukán celý a přes pár slabších momentů jako třeba díl druhý, musím hodnotit víceméně kladně. Sin-city styl tomu dodává šmrnc, malé roličky velkých herců jako "kauza Boris" patří k tomu nejlepšímu co seriál přináší. Škultéty se vyloženě baví. Zasloužené 4* a jsem zvědav, zda bude pokračování...

plakát

Godzilla (2014) odpad!

Strašná sračka... Naprosto nechápu ten HYPE.