Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční

Obsahy (6)

Na vlastní kůži

Na vlastní kůži (2002)

Esther je normální žena, která na jednom večírku spadne a ošklivě se zraní na noze. V ten den se změní celý její život. Zranění není sice nějak vážně, ale zcela jistě velice bolestivé. Nicméně Esther bolest skoro necítí. Od toho dne začíná být fascinována vlastním tělem (zcela jiným způsobem, než si kdokoliv dokáže představit). Její šílenost a obsese se vyhrocují čím dál víc.

Womb Ghosts

Womb Ghosts (2010)

Hlavní hrdinka zdravotní sestřička Zoe má milostnou aférku s doktorem Jeffem. Chtěla by s ním být, je tu však jeden problém a tím je jeho manželka Winnie. Celý příběh se točí okolo milostného trojúhelníku, do kterého zasahuje i kněz Lok, který si pohrává s černou magií a zlo, jež se ukrývá v plodu nenarozeného dítěte Winnie a Jeffa.

Kdo by se odvážil zabít dítě?

Kdo by se odvážil zabít dítě? (1976)

Pár anglických turistů projíždí Španělsko a dostane se do vesnice, kde však není žádný dospělý, ale jen děti, které nic neříkají a koukají na ně s potutelným úsměvem. Dvojice postupem času zjišťuje, že s dětmi není něco v pořádku, a i když jsou to jen děti, mohou být nebezpečné...

Dead Hate the Living!, The

Dead Hate the Living!, The (2000)

Skupinka filmařů se rozhodne natočit film v opuštěné nemocnici, ve které ale najdou mrtvolu. Nenechají se tím zaskočit a rozhodnou se ji použít pro natáčení. Nešťastnou náhodou však tělo oživí a otevřou bránu do světa mrtvých, čímž začne hotové peklo.

Záchranáři u protinožců

Záchranáři u protinožců (1990)

Příběh se odehrává v Austrálii, kde žije malý chlapec Koudy, který je unesen zlým pytlákem. V té chvíli nastupuje na scénu již známá myší dvojice Bernard a Bianca z Mezinárodní myší záchranné organizace, aby chlapce zachránili. Za pomoci dalších zvířátek z lesa se jim to nakonec samozřejmě podaří.

Semum

Semum (2008)

Mladý pár se nastěhuje do vysněného domu. Manžel je pořád v práci a jeho žena zůstává sama doma. Začne mít vidiny, kterým zprvu nikdo nevěří. Kolem domu, ale i v něm je něco, co ji nenechá spát…

Reklama