Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (86)

plakát

Kruk - Šepot je slyšet po setmění (2018) (série) 

Pro nás Slovany žádné palmy ani tropy, žádné mořské plody a latina. Řeky, vrby a hluboké lesy s divokou zvěří - to je to pravé. Melancholická atmosféra severovýchodního Polska.

plakát

Malasaña 32 (2020) 

Španěláci tyhle hororové kousky zkrátka umí. Navíc se tahle taškařice odehrává v roce 1976. Děkuju pěkně! Atmosféra je od začátku hutná.Tipnu si, že režisér Albert Pintó chodí s Guillermem del Torem na pivo.

plakát

Kos v ostružiní (2023) 

Film vypráví o životě jedné prodavačky v koloniálu na gruzínské vesnici. Má svou poetiku, živočišnost a svérázný humor. Rozhodně by vám neměl uniknout. Výkon Eki Chavleishvili v roli Etero je strhující. V našich krajích takový podobný herecký typ není.

plakát

Arcadian (2024) 

Nízkorozpočtový postapo survival s dobrým hereckým obsazením - talentovaný mlaďoch Jaeden Martell (Na nože), kterému sekunduje hollywoodský bard Mikuláš z Klece. Emzáci se celkově vyvedli. Vůbec se toho nebojte, i když se při sledování možná budete trochu bát.

plakát

Krejčí (2020) 

Překvapivě zábavná minimalistická komedie z řeckých ostrovů.

plakát

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) 

Crème de la Crème.... až nápadně moc se nová ritchieovka podobá Hanebným panchartům. Je to zábavná óda na chlapáctví se špetkou britského humoru. Til Schweiger se coby hlavní záporák v roli "vyblbnul" a z větší části filmu na sebe strhnul pozornost. Celkově povedený kousek.

plakát

Tarot (2024) 

Nezvratný osud podle tarotových karet.

plakát

Království Planeta opic (2024) 

Vizuálně i dějově výjimečné dílo! Pokud se potvrdí, že režisér Wes Ball a scenárista Josh Friedman mají v plánu natočit celou 9 dílnou ságu, máme se nač těšit.

plakát

Ztracený král (2022) 

Příjemný britský film pro milovníky dějepisu o hledání ostatků krále Richarda III.