Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (4)

plakát

Čas čarodějnic - Epizoda 1 (2018) (epizoda) 

Pro mě překvapení, nečekal jsem, že mě to vůbec zaujme. Matthew G. je výborný herec, na ktereho jsem narazil už dříve a myslím, že tohle je jeho šálek kavy.Jsem velmi zvědav na další díl a na výslednou kvalitu seriálu.

plakát

Díra (2001) 

Neměl jsem od filmu žádná očekávání a už vůbec mě nenapadlo, že se mi ten film bude jen trochu líbit. Byl jsem fascinován zápletkou. Upřímně bych tento film zařadil i do psychologického žánru.

plakát

Čelisti (1975) 

Film u kterého se mi zastavila krev v žilách. Předpokládám, že za to z velké části může i úžasná hudba od Johna Williamse. Příběh je poutavý a napínavý. Spielberg si s divákem téměř hraje a scény z pohledu žraloka jsou skvěle vymyšlené.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Nevěděl jsem co mám od tohoto filmu očekávat. Byl jsem víc než mile překvapen. Vtipný, odlehčený, nenáročný. Musím zde zmínit výborné herecké výkony, které tento film vyzdvihly do úplně jiných příček. Je jen málo filmů, které jsou podle skutečné události a vy na konci filmu nemáte oči plné slz. Tento film u mě zabodoval a podle mě je to jeden z nejlepších filmů vůbec.