Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (904)

plakát

Absolutní nula (2006) (TV film) odpad!

Název filmu odpovídá i hodnocení. Dal bych i hvězu za jednu "bejvočku", ale vzhledem ke stupidnímu odpočítávání a přesnému spočtení času "T" hvězdy trousit nebudu. Víc není třeba dodávat...

plakát

Absolvent (1967) 

Tenhle film je fakt úlet. Neříkám, že se mi to nelíbilo a taky chápu, proč to ve své době byl tak výrazný film, který se stal kultem, ale prostě je to ůlet.

plakát

Ad Astra (2019) 

Na jednu stranu audiovizuální bomba, na stranu druhou neskutečná nuda. Ačkoliv teda musím uznat že některé scény (viz anténa) byly natočeny fakt efektně. Od určitého momentu ale bylo těch WTF momentů na můj vkus až moc a zbytek filmu jsem více méně protrpěl.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

V podstatě strašná kravina. Pro mě nekoukatelné. Mě tyhle starý československý klasiky prostě vůbec netáhnou. Jedna hvězda jen z úcty k panu Hrušínskému.

plakát

Adult Wednesday (2013) (seriál) 

Celé se to dá shlédnout během jedněch průměrných reklam v TV, ale je to taková prdel, že se člověk stejně neubrání tomu, aby pustil další díl. Jeden, dva díly jsou sice slabší, ale zbytek je děsivě povedenej.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Asi to nejdojemnější a nejsmutnější sci-fi, jaké jsem kdy viděl. O kvalitách svědčí už to, že film zvládla i moje žena, která na podobný filmy vydrží koukat tak pět minut :)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

K IT crowd jsem přistupoval dost skepticky, i když jsem už nějaké zkušenosti s britským sitcomem samozřejmě měl. Ale nečekal jsem, že by mě seriál získal vlastně hned během prvního rozhovoru mezi nastupující Jane a jejím bosem. Během těch sérií se možná našel jeden, či dva slabší díly, ale nic tak strašného. Rozhodně je škoda, že britské sitcomy nemají tolik dílů, jako ty americké - a přitom jsou tak 100x lepší, než ty kraviny z druhé strany oceánu...

plakát

Akta X - Film (1998) 

Seriál jsem nikdy moc nevyhledával (faktem je, že když na nově tenhle seroš dávali, bylo mi okolo 10ti let a už ta úvodní znělka mi přišla dost strašidelná), ale na tenhle film jsem se (už v minulosti) díval na videu v jednom kuse. Dodnes nezapomenutelný a stojící za shlédnutí!

plakát

Alenka v říši divů (2010) odpad!

Něco tak strašnýho jsem snad ještě neviděl. Vlastně ani nevím, co mi vadilo víc, jestli grafická stránka (příšerná), pokus o herectví hlavní hrdinky, nebo snad ty dvě mluvící krysy... Víc jak půl hodiny jsem nesnesl, už nikdy víc! Tady rozhodně šlápl Tim Burton přímo do kravskýho lejna. Stal se z něj snad fetišista s úchylkou pro debilní kostýmy a ještě blbější ksichty?

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Největší milovník koček a asi nejznámější melmečan. Tedy hned po tom kouzelníkovi, co jako první vytáhl z králíka klobouk. Seriál, na který se nedá zapomenout. Z americké produkce asi to nejlepší (s Přáteli), co mohlo přijít. Bez debat.