Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (558)

plakát

Africké královny - Královna Kleopatra (2023) (série) odpad!

Viděl jsem hada srát, koně blejt, viděl jsem jak liliput uspokojil žirafu, ale větší propagandistickou, lživou a zavádějící sračku, kterou NetFLUS vyzvracel, ještě ne… Opravdu smutný pokus o překroucení dějin…

plakát

Pornhub: Sex, prachy a internet (2023) 

Já si vždy myslel, že nešukané slepice, kdákají vždy nejvíce - omyl… V tomto rádoby dokumentu totiž kdákají i slepice, které se šukáním živí. Doporučuji pornhubu rozšířit své portfolio o gayporno a další mnohopohlavní transhovadiny s nádechem různobarevných kojtusů a celosvětová podpora bude okamžitě v jiných dimenzích…

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Byť tomu mé hodnocení úplně neodpovídá, jedná se o velice povedený seriál s pro mne romantickou tématikou - Korea už po několikáté potvrdila, že je přeborníkem v hryzání na potkání a já opět tleskám tamním maskérům. Na kvalitě tomuto kousku ubírají jen některé filozofické pasáže tamní mládeže a některé dialogy jsou o hovnu (doslova), ale jako celek to ladí a zaměření na cílovou skupinu pubošů toleruji - trojec a solidních 60%.

plakát

Guru (2022) (seriál) 

No pěkně, Vojtěchu, pěkně… Guru je dost povedená minisérie a i přes to, že je případ tohoto mužského kaktusu solidně medializován, byl jsem mile překvapen. Cesta do pochvy je různorodá, ale takto zvolený způsob penetrace je opravdu kulinářský majsterpich - rád bych se slečinek zastal, ale kdo chce kam…?? Za mě to tedy čtyři háčky jistí - 70%.

plakát

Národní házená (2022) (seriál) 

Seriál rozhodně neurazí, ale ani nijak extra nepobaví… Pokud divák přežije úvodní křeč, ve které se plácají první tři díly, dostene se děj do solidního tempa a i humor má tendenci gradovat. Bohužel Okresnímu přeboru nebo Lajně v tomto případě nejde konkurovat a pokud se dočkáme další řady, není vyloučeno, že tentokrát trénink vynechám - 40%.

plakát

Nejdelší noc (2022) (seriál) 

Nudné, děj postrádá logiku a postavy se chovají jako po lobotomii…

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Cokoliv, v čem hraje Gal Gadot, je dostatečně sexuálně přitažlivé na to, aby to stálo za shlédnutí s rukou v trenclách. Velice příjemné moderní zpracování známé předlohy, chválím hlavně dobový vizuál a všudypřítomné lechtivé napětí dodává celkovému dojmu skvělou atmosféru uvolněné předválečné morálky.

plakát

Starodávné apokalypsy (2022) (seriál) 

Velice zajímavý a dobře natočený dokument, jehož popularita poroste ruku v ruce s každým hejtem od kdejakého vědeckého odborníka (čím více bude rigidní, tím lépe). Přitom je paradoxem doby, že ikdyby se prokázala 100% pravdivost a historie lidského pokolení by se musela překopat od základu, většině dnešní populace, která nevidí skrz displej ani týden zpět a nezná historii vlastní země, natož celého lidstva, by taková informace buď unikla, nebo jí byla úplně u prdele. Dávám čtverec a Hancockovi fandím.

plakát

Vikingové: Valhalla (2022) (seriál) 

Ach jo… to se musí za každou cenu dokurvit vše co funguje? Top seroš o 100 let později - z chlapů jsou tam buzničky, v Kattegatu vládne ČERNOŠKA - ano, na severu Evropy v ranném středověku je u moci saracénka s trvalou a mě se chce grcat… kde jsou tvrdé výzvy, syrová atmosféra, dupačka a vše, co Vikingy dělá Vikingy?? Z úcty k Ragnarovi a jeho synům dávám trojec, ale s velkým napětím čekám, co přinese další série - třeba se tam na růžovém jednorožci objeví Greta s armádou transek a to bude teprve ta pravá Valhalla…

plakát

Armáda lupičů (2021) 

Už jenom kvůli tomu, že zde hraje moje oblíbená Ruby O. Dudy nemohl tento počin uniknout mé pozornosti. Prequel je záležitost, která ve mě nevyvolává moc velkou důvěru, ale Armáda lupičů mě nejen mile překvapila, ale hlavně mě i bavila. Výborná předehra, solidní humor a jak už bylo řečeno na začátku - nádherná Ruby, jež se sice neodvázala jako v Polaru, ale i tak mi pocukala poklopec - 75%.