Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (3)

Hannibal

Hannibal (2001)

Napul horor,napul komedie:) Herecký výkon ani snad není třeba komentovat(výborný),ale dávat ochutnat v letadle dítěti něčí mozek....no dobře no:)) Kvalita ale rozhodně nedosahuje na snímek Mlčení jehnátek...to vážně ne,ale dá se na to juknout i vícekrát...čili nudit se asi nebudete,nebo ano?

A.I. Umělá inteligence

A.I. Umělá inteligence (2001)

....já to zkrátim.....pominu li zbytecne protazene sceny...patri toto dilo mezi nejlepsi filmy sveta... herecké výkony...převážně Davida ,jsou ohromující a fascinujicí...nikdy jsem nezaznamenal takovýto herecký výkon u dětského herce.( v té době nejlepší na světě díky tomuto filmu a filmu Šestý smysl)...z našich se tomu přiblížil Tomas Holý...klobouk dolu .... Stevene...jsi jednoznačně nej.rejža na planetě! 95% ...takto si cenim toto dílo...

Kontakt

Kontakt (1997)

Podle mého názoru jedno z nej sci fi co jsem kdy viděl.Herecký "konzert" a možnost reality děje mě fascinuje.Jen těch "náboženských"a protiateistických scén by mohlo být méně.Žádní ušatí lidé či trojité poprsí(total recall)a podobné filmové pohádky:) Jediný film,který u mne překonal i "Polákovinu":) z let 1964 Ikárie XB1...Stručněji napsáno...mám v oblibě možnou realitu(ve sci fi),nežli kouzelné prstýnky,legrační postavičky a hubené postavyčky s hruškovitou hlavou vyjma filmu typu A.I.Umělá inteligence:) ps:Omluva pro příznivce Pána prstenů,Star trek a Setkání třetího druhu...:)