Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (3)

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Asi vizuálně nejhezčí a nejvtipnější animák, co jsem za dlouhé roky viděl. Je to, jako byste se dívali na živoucí komiks: všechno je tak barevné, čas od času se objevují dokonce i komiksové SFX. Humor je chytrý a ušitý na míru dnešní generaci (viz meme ze scény po titulcích). Všechny postavy jsou geniálně představeny a rozvinuty. Podle mě se jedná o nejlepší Spider-man film.

plakát

Jak vycvičit draka 3 (2019) 

Bohužel zklamání. Film působí dětinsky, děj je repetitivní, závěrečná bitka dostatečně neuspokojila, závěr měl být emotivnější a na to, jaká hrozba měl být záporák, se s ním vypořádali poměrně lehce. Klady jsou: hudba, animace a vztahy mezi hlavními postavami (kromě Škyťáka a Astrid - tam to pokulhávalo). Od takové úžasné trilogie bych čekal něco víc. Není to zrovna špatný film, ale mohl být o moc lepší. Neberte mě špatně, já s Draky vyrůstal. Když vyšel první díl, bylo mi šest. Na druhý mi bylo deset. Čekal bych, že ta trilogie bude růst a vyvíjet se zároveň se mnou, ale studio se rozhodlo jít snazší cestou: film se opět zaměřuje spíš na menší děti.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Pohodový, vtipný, letní film a krásné odlehčení od depresivní Infinity War. Záporačka Ghost měla velký potenciál a mohli by jí dát víc screen timu, ale místo toho tam šoupli mafiány a FBI. Doufám, že se někdy vrátí.