Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (288)

plakát

Room (2015) 

SPOILER ALERT 1) Téma, který je svym způsobem skoro sázka na jistotu 2) Perspektiva dítěte - velkej palec nahoru. 3) První polovinu filmu jsem chvílema zapomínala dejchat. 4) Z takovýho silnýho tématu se dalo určitě vytřískat tisíckrát víc. 5) Dost věcí dost neuvěřitelnejch a přitaženejch za vlasy - např. v podstatě dost pohodová adaptace Jacka a Joy po jejich vysvobození. Myslim si, že po takovym zážitku by oba museli bejt pěkně v háji dost dlouhou dobu a pod velmi pečlivym dohledem psychiatrů. Ne, že si v pohodě jedou druhej den po vysvobození domů a Jack je po pár hodinách schopnej bejt v místnosti bez svý mámy, se kterou byl od narození nonstop zavřenej v jednej místnosti. 6) Druhá půlka mě z uvedených důvodů dost štvala. 7) Hodně se mi líbilo vykreslení pouta mezi matkou a dítětem.

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Dlouho jsem neviděla lepší seriál, kdy bych musela vidět díl za dílem. Owen dokonalej, hudba naprosto šokující, nikdy bych nevěřila, že něco takovýho do nemocničního seriálu z počátku století takhle sedne. Závěr druhý série strhující.

plakát

Opři žebřík o nebe (2014) 

Dokument, kterej stojí jen na obrovskym charismatu pátera Mariána, tomu velká čest za to, co dělá a jak to dělá. Bohužel dokument sám o sobě je dost rozvleklej a dost mi chybělo nějaký závěrečný shrnutí - něco ve smyslu jak jsou na tom jednotliví aktéři dneska - zda se někomu povedlo vrátit do normálního života apod. Velký díky paní Ševčíkové za volbu tématu, menší díky za slabší zpracování dokumentu a obrovský díky páteru Mariánovi.

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Docela milej film s občas naprosto debilníma nereálnejma zápletkama o dvou mladých krásných lidech, který sou nerozhodný a ignorantský, jelikož si cca 20 let nejsou schopný všimnout vzájemně opětovaný lásky, přestože ta prýští na všechny strany v každej vteřině flimu. Sympatická oddychovka, kterou zaručeně bleskurychle zapomenu.

plakát

Bez doteku (2013) 

Namachrovanej rejža se spolu se svym nohsledskym spolupachatelem tohodle rádoby dospělýho snímku tolik snažili o skandálnost, až z toho nakonec zapomněli na všechno ostatní. Hvězda za jedinej světlej bod - Ondřeje Malýho.

plakát

Gravitace (2013) 

(Warning - komentář obsahuje stopy spoilerů) To si takhle du po všech těch überchválách najisto na biják, co by mě fakt neměl zklamat, a dostanu jenom štěkající Sandru, která si pomalu pluje vesmírem z jedný jistý smrti do druhý a nějakym zázrakem to všechno přežije. A do toho k smrti vtipnej Clooney, no.. už dlouho se mi nestalo, že bych měla v půlce filmu nutkání odejít z kina..

plakát

Můj pes Killer (2013) 

Roztahaná špatně zrežírovaná nuda hrající si na velký téma, nic víc.

plakát

Zmizení (2013) 

Nic pro outlocitný nátury - já povahově rozhodně nejsem jak dcera Zdeňka Srstky a Lucky Bílé, ale měla sem docela co dělat, abych nechala celej film oči otevřený a vydejchala těžko/lehko pochopitelný jednání K. Dovera. Na takovou stopáž super tempo + příběh, kde cca co 10 minut měníte svuj zaručeně správnej tip, kdo v tejhle zašmodrchanej zápletce (odehrávající se v kraji, kde stále prší a slunce téměř nikdy nevychází) hraje jakou roli. Pár nelogickejch situací, poměrně dost náhod, skvělí (!) herci, parádní kamera, pěkně dušená a mražená atmosféra, uspokojivý vysvětlení = 90%.

plakát

Gambit (2012) 

Pokleslá (ne)zábava. Škoda pánů herců Firtha a (především) Rickmana, že na starý kolena ztratili soudnost.

plakát

Nekecej a zahraj hity (2012) 

Co mam od tohodle dokumentu/filmu/záznamu koncertu čekat, to mi fakt nebylo jasný (tak to ostatně ve Varech bejvá skoro vždycky), jak ovšem LCD Soundsystem začli hrát, chytla sem se na jejich hudbu jak vosa na lep a odlepila se zas až po těch 2 hodinách. Absence děje mi vůbec nevadila. Jenom teda nechápu, jak se takovej typ filmu moh' dostat do Varů do velkýho sálu a do večerního programu.