Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (7)

Poslední království

Poslední království (2015)

Narazil jsem na to čistou náhodou, když jsem projížděl nabídku Netflixu. Seriál mě na první pohled zaujal a tak jsem zkusil první epizodu, no a pak už to šlo rychle. Do seriálu jsem se zamiloval, ač byla první série, oproti zbytku, docela slabá. To mě ovšem neodradilo a koukal jsem dál a sledoval, jak s každou sérií seriál přibírá na kvalitě. Tento seriál se mi velice líbí a už se těším na další série, 9/10.

Avatar: Legenda o Aangovi

Avatar: Legenda o Aangovi (2005)

Říkejte si co jen chcete, ale Avatara považuji za to vůbec nejlepší, co kdy Nickelodeon vyplodil. Má to všechno, co by měl kvalitní animovaný seriál mít. Příběh, který ani vteřinu nenudí a hlavně nezdržuje, postavy napsané tak, že mají přirozený vývoj osobnosti a hlavně vám na nich bude záležet. Taky má opravdu velice hezkou animaci s krásně namalovanými pozadími a taky velice hezký soundtrack! Proč už lidé z Nickelodeonu nic podobného nedělají? Je to škoda... :(

Hunter x Hunter

Hunter x Hunter (2011)

Za mě bezkonkurenčně nejlepší anime, jaké jsem měl kdy tu možnost zhlédnout. Absolutně všechno zde funguje na jedničku, svět je rozmanitý, postavy bezchybně napsané a jednotlivé arcy se od sebe liší až tak moc, že nenajdete dva, které jsou si byť jen trochu podobné! Ale abych tento skvost zhodnotil číselně, tak je to samozřejmě 10/10 a určitě se těším na případné pokračování tohoto krále šónenů!