Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (66)

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Vynikající že muzikálová pohádka je pořád oblíbená i po tolika letech. Jsem zvědavý jestli se jakýkoli film natočený po roce 1990-2010 bude vysílat i roce 2040. Řekl bych že pokud ano, budou v tuto dobu na toto vzpomínat ještě s větším nadšením jako my dnes, protože pokud to bude jako dosud, bude se točit čím dál tím vetší odpad, a pokud ohodnotíme dnes film jako odpad, za ty roky to pro budoucí generace bude pětihvezdičkový film. Skvělý film, skvělá hudba, skvělý oddych pro lidi všeho věku.

plakát

Avatar (2009) 

Já dávám tři hvězdičky ne za to že to bylo 3D (to mi bylo jedno, protože jsem to viděl v lehce podnapilém stavu a ty brýle to zhoršovaly), ale proto že jsem byl mírně zklamaný tím, jaká masivní reklama k tomu běžela, jak jsem slyšel a četl že je to ten nejlepší film. Jistě, bylo to něco nového, ale né zas tak úžasného abych tomu dal lepší hodnocení. Jistě, efekty a postavy byly dokonalé ale to je podlě mě málo. Mě u filmu zajímá to, o čem je a jaký má příběh a je mi vcelku jedno jestli je tam milion efektů když ten film nesplňuje to co od něj očekávm, Ale tady se budu lišit od mnoha jiných lidí, kteří mají jiný názor, a tento film je pro ně ten nej, ale tento film mi stačilo bohatě vidět jednou. Jinak mám obavy, že kdybych ho viděl podruhé, hodnocení snížím. 60%

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

Dnes je hodnocení v modrých číslech, ale kdyby byla CSFD.cz dostupná když se to vysílalo, na sto procent by to bylo v první desítce nej seriálů. Kdo říká že to pravidelně nesledoval, tak buď lže nebo se za to stydí :) .Pravda, že dnes by to do top 10 nebylo, ale už jen ta nostalgie...

plakát

Blbouni (1996) 

Já jsem svůj vlastní děda.

plakát

Bony a klid (1987) 

Zajímavá podívaná. Akorát to kazí ta písnička, kterí hraje pořád dokola

plakát

Bony a klid 2 (2014) odpad!

Hrůza. Nedalo se na to ani dodívat.

plakát

Crash Road (2007) odpad!

Co to hergot je? Neskutečná blbost úplně o ničem a hodina a půl života pryč. Ale Agáta je pěkná :)

plakát

Četníci z Luhačovic (2017) (seriál) 

Nemělo se to jmenovat Četníci z Luhačovic, tam kromě kolonády není kde točit dobové scény. Při troše snahy by mohli natočit originální vlakové nádraží v Luhačovicích, když tam mají původní a krásnou nádražní budovu. První díl byl docela povedený, akorát doufám, že to celé nebude postavené na té holce, co jim pořád utíká.

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

Kriminálka z první republiky. Seriál, který měl nápad, který tu předtím moc nebyl. Humoresky dokázaly, že i případy z 30. let minulého století se dají zfilmovat a natočit o tom seriál z policejního, nebo spíš z Četnického, prostředí. I když díly 18-22, 27-31 mě moc nezaujali, ostatním dávám 100% ,celkově 80% .

plakát

Dallas (2012) (seriál) 

Viděl jsem první díl z nové série, takže nemůžu hvězdičkovat. Ale viděl sem ho celý :)