Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Geniální komedie. Hanychová ze sebe tahá jedno "moudro" za druhým, chová se tak, že by i Matka Tereza zbledla závistí a vy si co pět minut říkáte, ne jestli, ale kolik z rozpočtu bylo použito na nákup drog. Hodně tvrdých v hodně velkém množství. 20 % za pár parádních WTF scének, které vám uvíznou v paměti (bezdomovkyně s devítkou u mě vede) a za to, že to alespoň trochu vypadalo jako film (po obrazové stránce). Zkrátka geniální komedie… :-) ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemusela mi nablejt zrovna do jahod!" Myslím, že tahle věta vystihuje celý film naprosto dokonale. Slečna Hanychová v některých momentech není tak tragická, jak jsem čekal, ale její hlas, čtoucí uvodníky k jakýmsi kapitolám, byl jak od televizního moderátora "Čapouna, uspávače hadů". Nemůžu si pomoct, ale je to jedna velká slátanina a to estrádní vystoupení taneční skupiny na benzínové pumpě, no to bylo něco... na to mi došla slova. Takže jak říkala samotná Agáta, radši popojedem! ()

Reklama

3497299 odpad!

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je za odvahu. Kdyby se Hanzlík a celý štáb pomátli úplně a nesnažili se reflektovat (proboha) existenciální krize budoucích modelek a zaměřili svůj ne-esteticismus jenom sami na sebe, byl by z toho možná skvělý art brut. ;-) Takhle je to jenom nej/ne-zábavnější (nevhodné zaškrtni) český film roku ve stánkovém prodeji. ()

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Ty kravo, reknete mi nekdo, ze se mi to zdalo! Ze to nikdo nikdy nenatocil, ze to nikdy nedavali v biografu! Coze? Fakt to tak bylo?!? Agata je sexy asi jako muj kamos Bobesch po 12ti krusovicich a sedmi zelenych a k tomu neuveritelne netalentovana a dementni. Ne, ja fakt neverim, ze tohle nekdo nekdy vyrobil, nezlobte se. ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mohl na tohle prispet fond z penez navstevniku kin proste nepochopim!!!Kdo nakukal Agate,ze je vubec schopna se objevit na platne?A nedej boze snad hrat!!!O reziserovi ani nema cenu mluvit.Velky odpad se vsim vsudy,tohle se musi pretrpet,aby si clovek vazil opravdovych filmu.Tohle mezi ne opravdu nepatri!!! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama