Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Prázdniny v Římě

Prázdniny v Římě (1953)

Tak roztomilé....tak roztomilé....když vidím Audrey jak spokojeně odpočívá v jeho loži, mám chuť jí z filmu vytrhnout a uložit k sobě :-D. Kdo má rád romantické komedie ala Pretty woman, nemůže vynechat:). A kdo má rád krásné ženy, také nemůže vynechat:)...

Ecce homo Homolka

Ecce homo Homolka (1969)

Proboha, jak se tohle nemůže někomu líbit? :)) Vždyť je to úplně nudnej den typické české rodinky, která se ani nehodlá kvůli natáčení slušně obléknout, hlavní aktér se zlíská jako mužík, druhý jde radši na fotbal a ženský se v jednom kuse hádaji kdo je víc...a teď mě omluvte, jdu se zlískat na fotbal :-D

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Jednoznačné TOP mezi westerny. Film má krásný děj, herecké výkony orgasmus hadr, při muzice člověku vstává i poslední chlup na zadnici, padouch Fonda nejpadouchovatější, krasavice Cardinale nejkrásnější a prostě ta režie, ta řežie. Než všichni zaklepou bačkorou, je jejich povinnost toto vidět a sdílet stejný názor:))!

Training Day

Training Day (2001)

Když jsem tento snímek pustil na svém dvd poprvé, nečekal jsem nic světoborného. Ale ten děj a naprosto fámozní Denzel, jak jsem ho do této doby neznal, mě absolutně upoutalo do křesla a nebyl čas si dojít ani pro pití. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů!

Jak dostat tatínka do polepšovny

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978)

No co k tomu ještě psát. Prostě skvěle natočená rodinná komedie, kterou má každý za povinnost vidět a smát se :). Toto je jeden z filmů, který i když uvidíte po tisící, tak Vás neomrzí :).

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Mě osobně se tento snímek velmi líbil. Je to moc hezky přenesen původní snímek do dnešní doby, což oceňuji. Má to šmrnc, má to děj, má to spád. O to víc, když v sobě najde člověk kousíček Ryana Phillippa a představí si ve svém okolí skvěle hrající Reese.

Vetřelec

Vetřelec (1979)

Dá se něco více považovat za legendu? Osobně se mi možná o chloupeček více líbila akčnější dvojka, ale tu odstartovala jednička samozřejmě. Myslím si, že ale jakýkoliv jiný komentář je zbytečný...strhující, děsivé, dechberoucí, napínavé...jednoznačně nejlepší sci-fi všech dob.

Náš vůdce

Náš vůdce (2008)

Film o tom, jak masa dokáže být lehce manipulovatelná. A je to pravda, i bohužel děj tohoto snímku je podle pravdy. Je ale také pravda, že v průběhu času, už se masa řídí i sama a je pravda, že pak nastává problém. Krásný snímek o tom všem, při kterém mrazí. A není to z II.světové...bohužel se to znovu stalo v dnešní době, jen v menším měřítku.

Crash

Crash (2004)

V tomto filmu je jedna z nejemotivnějších scén, kterou jsem ve filmu viděl...ne pardon...dvě tam rovnou jsou...ne pardon tři!...tenhle film je úplně přebitý emotivní atmosférou a člověk při jeho sledování jen zírá s otevřenou pusou. Herci se zhostili svých rolí na jedničku s dvěma ** a jednotlivé příběhy jsou také velmi silné. Vítejte v surovosti současné LA.