Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (72)

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Nemastný neslaný, všichni se tam tváří jak umučení boží a já nakonec s nimi. Po hodině jsem začal sledovat kolik ještě zbývá minut. Krakonoš takový playboy Eda a nakonec zůstal chudák na ocet. Aspoň, že jde po tom Marecku, podejte mi pero a člověk užije pořádnou hereckou jízdu.

plakát

Milada (2017) 

Špatné to určitě nebylo, vygradovalo to do finiše, kdy byl člověk zaříznutý do sedačky a ani nedutal. Tohle se musí připomínat, hlavně po výsledku letošních voleb, kdy se do popředí dostala strana SPD, jejíž základnu tvoří úplně poblouznění lidé, kteří by nejradši zavřeli hranice, ulice a každého snědšího člověka málem hrnuli na pranýř. To nebezpečí zfanatizovaného davu tu stále je. A pak tu máme ANO, kde jdou lidé slepě za někým, kdo jim dává koblihy a fotí si s nimi selfíčka.

plakát

V peřině (2011) 

Mohlo to být pěkné, nápad je dobrý, ale děj je přeplácanej :-( v jednoduchosti je síla! Škoda, zachraňují to jen jakžtakž písničky...

plakát

Samotáři (2000) 

Pro mě jeden z nejlepších filmů, který byl kdy natočen. Tečka

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Viděl jsem všechny série. Žádnou celou nadabovanou od Prima Cool. Originál je prostě originál. Navíc je to jeden z opravdu mála pořadů, které jsem viděl komplet. Tahle reality show ale prostě chytne diváka a nepustí. Oproti všemožným seriálům, tohle je realita. Oproti všemožným reality show, tady si nežijí jako prasata v žitě. Kde jinde vidíte v očích lidí takovou radost z drobností jako sušenka, čistá voda apod. Žádné šminky, jen přirozená krása. Nádherné porovnání jak to ženám sluší bez šminek a s nimi. Žádní maskéři, žádná módní přehlídka, tady žijí lidé 39 dní v pár kusech oblečení. Navíc se to odehrává v nádherných bohem zapomenutých prostředí. Opravdu radost pohledět. Dle mě nejlepší pořad, který byl kdy natočen pro svou opravdovost, surovost, uvědomění si, kde a jak žijeme.

plakát

Nic proti ničemu (2011) odpad!

Nuda od začátku až do konce, asi jen jednou jsem se uchichtnul. Pořád jsem měl pocit že se dívám na nějaké domácí video někoho koho neznám a tak mě to ani moc nezajímá. A ten konec? A co jako? Asi budu taky režisér a pošlu do světa nějaký svůj chrchel co jsem natočil na dětském táboře. Za takovýhle braky chci brát taky peníze.

plakát

Kráska v nesnázích (2006) odpad!

Co to jako mělo býti? :-) Krásku v nesnázích si nepředstavuju jako běhnu, která uteče za korunkama. Doufám, že si z tohohle filmu vezme příklad co nejvíc lidí, ať se tu máme jako v dobytčáku, kde jsou na prvním místě kulaťoučké korunky :-). Vrátit se po takové chvilce z vězení, tak tu zrzavou krávu proplesknu a sešlu na ní kouzlo nikdy nekončícího průjmu :-).

plakát

Nádherná Zelená (1996) 

Včera v noci shlédnuto na jůtůb v 15ti minutových částech...první část...co to je za oduševnělou slátaninu? no dobře, podívám se ještě na druhou část...ok, podívám se na další, je to vtipné....takže ještě další, ale už se mi chce spát...ale ještě tedy dám další, mají pravdu...aha, 14let v EU zakázaný, proč? Protože se nebojí říct pravdu o situaci v jaké jsme?...jdu spát...ale oči zůstávají otevřené...je škoda, že tolik lidí se nezajímá o své okolí, hnijeme přátelé...ale já nechci...přidávám se k hnutí Zeitgeist, které se i tyto otázky snaží řešit...

plakát

Duch doby - Stále kupředu (2011) 

Tento dokument jistě hýbe internetem a tak jsem se ho snažil posoudit ze všech stran, můj výsledek...současná ekonomika je opravdu neudržitelná a budeme si muset zvolit alternativu, tady se nabízí. Osobně vidím tyto a podobná hnutí jako přirozený vývoj lidstva, který už v minulosti několikrát nastal. Dospění z barbarství na antiku, do systému středověku, a z tohoto systému do moderní doby...zde se nám představuje nová doba, doufejme že nastane.

plakát

Will a Grace (1998) (seriál) 

3 hvězdičky za krásnou Grace a jedna hvězdička za to že je to vtipné:-)