Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

For All Mankind - Změna hry (2022) (epizoda) 

Stává se z toho regulérně telenovela ve vesmíru, ale tak co už... furt je to koukatelný. Posledních deset minut konečně ukazuje, kam by se děj mohl rozběhnout, a už je pomalu na čase!

plakát

Top Boy - Season 4 (2022) (série) 

Po všech stránkách - herecky, režisérky, atmosférou a hlavně scenáristicky - velký posun oproti předchozím řadám. Wagwan!

plakát

Řev - O ženě, která zmizela (2022) (epizoda) 

Takovej Black Mirror light s nijakou pointou... atmosféru to buduje slušně, Issa hraje tradičně výborně, krátká stopáž tomu taky pomáhá, ale je to takové "meh".

plakát

Ostrov frajerů (2021) (pořad) 

Zajímavej mix Too Hot To Handle a seznamovacích reality shows (tři holky si vybírají z 24 chlapů, půlka z nich jsou chroničtí děvkaři, což ony neví). Dynamický střih, vtipná a sarkastická moderátorka, příjemná stopáž (osm dílů, každý cca 45 minut), hezky dělaný cliffhangery, kdy se na konci každého dílu vyřazuje + pár plot twistů. Výběr soutěžících není bůhvíjaký, všichni zase krásní a namakaní, holky taky moc rozumu nepobraly. Lepší nadprůměr. (HBO Max)

plakát

Milostná past (2021) 

Je to samozřejmě uslazená vánoční netflix píč.., ale není to totální cringefest, má to pár i vtipných momentů (důchodci na tinderu). Nina se snaží, ale slušela by tomu výraznější herečka i lepší chemie mezi hlavními hrdiny. Jako oddychvoka na zdobení stromku ideální.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Akce je malo, ale slape. Zapletka tradicne radoby zamotana, i kdyz trivialni. Zaporak jakoby ani nebyl. Emocne to funguje vyborne, hlavne konec. Neni to nic kulervouciho, rezijne trochu sterilni retro a vlastne je fajn, ze Craig uz jde od toho, uz se to fakt mota ve slepy ulicce. 70 %

plakát

Souboj na talíři (2021) (pořad) 

Na české poměry poměrně vysoké produkční kvality, je to samozřejmě přepálené (kuchaři se objímají a pusinkují), ale vlastně  se na to hezky kouká, je to slušně sestříhané a zajímavé i prostředím. Byť jsou netflixácké cooking shows jinde, tohle mi na Novu přišlo kvalitní.

plakát

Škola šampionů (2021) (seriál) 

Taková light verze Last Chance U pro puberťáky. Hezky to ukazuje náboženství fotbalu a co všechno to pro rodiče i děti znamená (často vlastně jediný lístek na trochu lepší život). Bohužel to často spadá do středoškolských melodramat, která jsou zábavná asi jako BH90210. Krátká stopáž jednotlivých dílů to trochu zachraňuje.