Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (431)

plakát

Acid Rain (2019) 

Road trip v krasne minimalisticky-kysele animaci.

plakát

Ad Astra (2019) 

Kdyz si odmyslim par nelogickych a nerealistickych veci, tak to byl vlastne prijemny, ambientni vylet na Neptun a zpet - za doprovodu Maxe Richtera a Nilse Frahma. Jinak mi to prislo jako kompilace vseho, co uz jsme videli v Gravity, First Man, Interstellar, 2001: A Space Odyssey, Solaris, Sunshine... (velke platno v IMAXu je fajn .)

plakát

Adikts (2024) (seriál) 

sedlak psal scenar na fentanylu? nerealisticka demence plna absurdnich nesmyslu, u ktere je hodne tezke vydrzet.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

"Otcové zakladatelé dali svobodnému tisku ochranu, kterou musí mít, aby plnil základní funkci v naší demokracii. Tisk má sloužit lidu, ne vládě. Děkuji vám." - amen. Ale Spielbergovo detinsky uhlazene podani s andelsky-hyperkorektni dvojici (Hanks & Streep) je dost ubijejici. Ostatne stejne jako predchozi politicko-historicke dramata Bridge of Spies nebo Lincoln - nejde mu to.

plakát

All That Jazz (1979) 

Život je chůze po provaze. To ostatní je jen čekání.

plakát

Anna Karenina (2012) 

epicky, dlouhy a prazdny filmek o naivni blbce. zkratkovity, bez emoci, s nepochopitelnou motivaci postav (dost postav mi prislo uplne zbytecnych) a temer nulovou romanci. na druhou stranu technicky velmi zdrarile zpracovany, hlavne divadelni stylizaci (udajne proto, ze wright nedokazal najit lokace pro filmovani). ***Spoiler: smrt v kolejisti bylo vysvobozenim pro divaky, ikdyz to tak predpokladam byt nemelo .)*** dale nelze nez souhlasit s touto recenzi: http://www.fffilm.name/2012/11/recenze-anna-karenina-60.html

plakát

Apokalypsa Stalin (2015) (seriál) 

Stalin pouzil Hitlerova slova: "Vladnout se da jen s pomoci nasili. Vsechny ciny jsou ospravedlnitelne. Pokud to politika vyzaduje, musime lhat, podvadet, nebo dokonce zabijet." "Osvobodil jsem cloveka od potupne chimery zvane svedomi." "Vis, co je to vdek?" - "Choroba, kterou trpi psi."