Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (63)

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Pro mě to byly 3 hodiny nudy. Až se divím, že jsem to dokoukal. Každopádně jsem si z toho filmu nic neodnesl, druhý den už jsem ani pořádně nevěděl, o čem že to vlastně bylo. 1* za sexy Rosario Dawson.

plakát

Americká krása (1999) 

Životní výkon Kevina Spaceyho, 5 Oscarů. Tyto skuečnosti nám napovídají, že půjde o nevšední filmový zážitek. Režisérský debut se Samovi Mendesovi podařil na jedničku s hvězdičkou. Postava Lestera Burnhama mi vážně přirostla k srdci, Kevin Spacey se snad pro tuto roli narodil. Četl jsem zde, že role byla nabídnuta Chevy Chasemu a Tomu Hanksovi. A jak také bylo správně podotknuto, naštěstí ji oba nepřijali.

plakát

Armageddon (1998) 

Po vynikající Skále se Michael Bay pustil do katastrofického sci-fi. Mě film jednoznačně nezklamal, hlavně si mě zíkal velmi sympatickým obsazením. A američtí supervlastenci museli slinatat blahem :o)

plakát

Bláznivá střela (1988) 

Tak tuhle trilogii už jen tak něco v podobném žánru nepřekoná. Kamenná tvář L.Nielsena musí odrovnat každého, co se týče příběhu a režie, tak se snad taky nedá nic vytknout.

plakát

Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas (1994) 

Poslední díl této velmi vydařené trilogie už je o malinko slabší, než předchozí dva, ale i tak je to pořád vynikající zábava, která neomrzí. Jsem rád, že všechny důležité postavy byli ve všech třech filmech.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Konečně další role, která Davidu Duchovnymu pořádně sedla. Těším se na další řadu!!!

plakát

Cesta do zatracení (2002) 

Po Americké kráse jsem se na další film Sama Mendese velmi těšil. Musím říct, že nezklamal. Výborný film, výborná kamera, výborní herci. Tom Hanks, ať zahraje cokoli, tak já mu to prostě věřím.

plakát

Černí baroni (1992) 

Soudruh poručík Hamáček:"Naše jednotky jsou jednotky pracovní, takže budete sloužit beze zbraně. Protože tolik důvěry vám zase naše pokroková dělnická třída dát nemůže. Naše strana a vláda vám může akorát co?" Vojín Voňavka: "Políbit pr*el." Kdo by to neznal ;o)

plakát

Daredevil (2003) 

Zfilmované komiksy mám rád, ale tohle se ani nepřibližuje Spidermanovi, Supermanovi či X-menům. Jediný zapamatováníhodný herecký výkon předvedl Colin Farrell, jinak to byla fakt bída, navíc s téměř nulovým dějem.