Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Rodinný

Recenze (335)

plakát

Dororo - Nui no maki (2019) (epizoda) 

V pohodě a fajn díl. Jen moje pozornost opět trochu klesla.

plakát

Naše dovolená a jiné pohromy (2014) 

Film to nebyl vůbec špatný, vesměs se mi dost líbil. Rozhodně se neřadí mezi stereotypy. Mockrát mne překvapil. What We Did on Our Holiday mne pobavilo, rozesmálo, ale i rozesmutnilo a donutilo aspoň trochu přemýšlet. Příběh byl velice zajímavý. Děti hrály neskutečně. A vlastně i všechny ostatní postavy mi byly poměrně sympatické. Závěr mě opravdu dojal. SPOILER: Proč smutnit, když se člověku splní sen. Proč jen mu jej nesplnit a tím ho uctít. Někdy je milé si pohřeb užít, protože daná osoba ví, že k ní máte úctu a prostě doufáte, že se má dobře, a oslavujete jeho život. A také, že již skončilo jeho trápení... Podobné myšlenky jsem si odnesl. Moc pěkné.

plakát

One Punch Man - Saikjó no najami (2019) (epizoda) 

Přijde mi to prostě špatné. Není to vůbec chytlavé, nedrží to mou pozornost. Pointa vymizela a příběh už nějak ani nevnímám. Je to pořád stejné. One Punch Man je ukázkový příklad, proč u některých anime a seriálů nechci a nepotřebuji další sérii...

plakát

Juno (2007) 

Nejprve se mi film Juno moc nelíbil, ale postupně (celkem rychle) se to změnilo. Ve výsledku se mi film opravdu moc líbil. Sice mi částmi vadila taková nadsázka a některé chování hlavní postavy, avšak říkám si, že někdy je třeba dát něco do extrému. Přece jen to na diváky zapůsobí, ať už kladně či záporně, tudíž jim daná věc zůstane v hlavě a musí nad ní přemýšlet. Proto si tedy myslím, že příběh zpracovali nadmíru dobře a originálně. Vlastně mě to i dojalo. Opravdu hezké.

plakát

Fairy gone - Wazawai no ko (2019) (epizoda) 

Opět ničím nezajímavá epizoda. Já prostě chci a potřebuji víc dílů jako ten první. Ten byl opravdu velmi kvalitní, měl myšlenku, skvělou akci, pořádnou atmosféru a prostě vše. Od druhého dílu Fairy Gone hooodně kleslo a lepší to holt už asi nebude. Moc mě to mrzí.

plakát

Glass no Kantai (2006) (seriál) 

Nemůžu říct, že mne toto anime zklamalo, poněvadž jsem to přesně takhle čekal. Glass no Kantai je ukázkový příklad anime, která mě nebaví a nudí mě. To potvrzuje třeba moje skoro nulová pozornost, zmatenost v ději a postavách... a prostě ve všem. Jediné, co jsem viděl, byla akce. Nějaké náznaky příběhu jsem zachytil v prvním díle, ale pak... už to pro mě nebylo poutavé. Pozitivní věc je, že jsem se zamiloval do znělky. Nechci však říct, že je toto anime špatné. Určitě se na něm dá nalézt plno kladných bodů a super věcí, ale můj typ to prostě není. 5.3/10

plakát

Vodnická čertovina (1996) (TV film) 

Tahle česká pohádka byla prostě super. Pobavil jsem se u ní a několikrát zasmál. Scéna u logopeda prostě neměla chybu. Sice Vodnická čertovina nenesla nějakou hlubší a skrytou myšlenku, ale nevadí, bylo jich tam i tak dost. Pohádka se mi líbila.