Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Diesel.Johnson a Statham zaručeně nejlepší herci. Nějaký gayovský Dicapriové a Eastwoodové si můžou jít vykouřit leda tak pérko.

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Stathama miluju a The Rocka mám rád. A tahle dvojka v jednom filmu je proste legendární. Ano některý scény jsou dost nereálné ale strhává kvůli tomu hodnocení v 9 filmu série? To je trochu blbost. Šel jsem do kina s jistým očekáváním a to se i vyplnilo. 85%

plakát

Skyfall (2012) 

Daniel Craig je prostě jako zrozený na roli agenta 007. Tenhle film jsem viděl asi tak čtyřikrát a je to skvělá jízda. Jen mě mrzí, že ho vystřídá jakási dáma. Nejenže cpou ženský do MIB, taky podělaj GB ženskýma, ale i budoucího agenta 007 bude hrát ženská.. Nejsem žádnej rasista a ani by mi nevadil film se ženou v hlavní roli jako agentkou. Ale 007 prostě ne!

plakát

Gran Torino (2008) 

Trošičku přecenovaný film. Jak už tu i pár lidí psalo.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

10/10 - Tak co si budeme povídat, za mě nejlepší Spider-Man. Tom Holland je můj nejoblíbenější Spidey a miluji ho. Nechápu, co se Torenovi nelíbilo. Chemie mezi MJ a Peterem je skvělá, akce je epická a záporák? Mysterio mě překvapil tím, že to není obyčejný záporák, ale je neuvěřitelně chytrý a ta podtitulková scéna s ním, je famozní. Určitě bych to možná zařadil, do mých TOP 5 nejoblíbenějších marvelovek.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

9,5/10 - Takže právě jsem se vrátil po druhém promítání Avengers:Endgame. Po prvním promítání jak už je zvykem, jsem byl trochu zmatený a potřeboval jsem si to zopakovat, abych mohl napsat komentář a zadat hodnocení s čistou hlavou. A musím smeknout. Endgame je přesně to, co má být. Ačkoliv první půlka se trochu táhne (což vůbec nevadí), tak druhá půlka je naprosto fenomenální a tak nějak bych si představoval tečku za 11 lety a 22 filmy. Akce na konci je naprosto úžasná. Tento film opravdu dokáže vzbudit emoce a to bylo vidět i na obou promítání. Ve smutných chvilkách ticho a napětí a ve veselých smích napříč celým kinem. Je to jeden z nejlepších filmů o superhrdinech a nejočekávanější film roku a já musím říct, že se opravdu povedl a jsem spokojený. - I AM IRON MAN.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Jedním slovem velkolepé. Naprostý klobouk dolů bratrům režisérům.