Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené seriály (6)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Jako divák mohu říci, že jsem byl z většiny dílů nadšený, některé sklouzly do zbytečného natahování pomocí dialogů v podstatě o ničem. Jako chemik jsem tam pár much našel. Například si zkuste si kdekoliv v civilizované zemi koupit byť jedinou lahev kyseliny fluorovodíkové, ve které rozpouštěli mrtvolu. Jako člověk z ulice nemáte šanci a jako firma musíte dodržovat milion bezpečnostních opatření, vést evidenci o každém mililitru a podobně. Nakoupit toho do celé vany je v Americe utopie. Jako celek výborné. 95%.

Vikingové

Vikingové (2013)

Jeden z povedenějších historických seriálů, který se částečně opírá o historické skutečnosti a dobře vystihuje dobovou atmosféru. Některé díly bohužel sklouzávají k upovídanosti a nic moc se neděje. Klasický průběh některých dílů "začátek - akce, 40 minut řešení duševních rozpoložení hrdinů, závěr - akce jako lákadlo na příští díl". Ale jinak jsem se na každý další díl docela těšil. Trochu vadí detaily, kdy Ragnar se svou štítonoškou prakticky nestárnou a z Bjorna už je málem dědek, ale dá se to skousnout. Celkově seriál hodnotím jako povedený

Dámský gambit

Dámský gambit (2020)

Opravdu povedený seriál. Děj, kamera, kulisy, vše téměř dokonalé. Herecký výkon hlavní představitelky dokonalý. Až na některé pomaleji plynoucí díly jsem nadšen. Asi vytáhnu zaprášenou šachovnici ze skříně a nechám se inspirovat.