Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 563)

plakát

Simpsonovi - Střet s mafií (1998) (epizoda) 

Trefná parodie na Osobního strážce i Hvězdné války, kterou jsem viděl tolikrát, až ji až tolik neopěvuju.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 3 (2024) (epizoda) 

Konečně se více prohlubuje beef mezi Filipem a Hanou, její děda s tváří Jiřího Bartošky je skvělým přídavkem do děje. Zajímavý vývoj není ale ušetřen ani u Kalinových, kde jsem rovněž zvědav, zda se dají zpátky dohromady v posledním díle či si pro nás tvůrci chystají nějaký nepředvídatelný “zvrat”.

plakát

Medvěd - Ceres (2022) (epizoda) 

Třebaže se tu také neobjeví žádný výrazný moment, orientoval jsem se lépe než v díle předešlém a pomalu si už začínám zapamatovávat veškeré postavy.

plakát

Medvěd - Sheridan (2022) (epizoda) 

Za mě bohužel prozatím nejméně záživná epka. Ale není všem dnům konec. Už se fakt těším na sérku číslo 2, kdy se na mě valí ze všech stran, že je o 200 % lepší.

plakát

Odpočívej v pokoji - Namísto vzteku (2002) (epizoda) 

Shodli jsme se při sledování, že bychom se zbavili ještě jedné nejasně antagonistické postavy, vzhledem k tomu, k čemu došlo tady, je ale jasné, že nám bude vadit ještě nějaký ten díl, ne-li sérii.

plakát

Odpočívej v pokoji - Neviditelná žena (2002) (epizoda) 

První zasloužená pětka ve druhé sérii aneb nejen úsměvné dopady na zdejší smrt, ale i zajímavé rozvětvení vztahových linek našich ústředních protagonistů.

plakát

Miliardy - The Nordic Model (2020) (epizoda) 

To, co začalo trochu upadat a přitom formovalo seriál ve svých začátcích je zpátky - Bobby a Chuck zase proti sobě jako největší nemesis. A ještě jsem to asi nezmiňoval, ale Frank Grillo tady hraje příjemněji než ve většině svých, mnohem profláklejších filmových rolí.

plakát

Miliardy - Dohoda (2020) (epizoda) 

Poprvé jsem začal přicházet k mírným sympatiím vůči Rhoadsovi staršímu, třebaže je to kvůli velmi negativním okolnostem. Vlastně se tu oproti fakt dobré třetí epce zase tolik neděje, ale asi jsem se platonicky zamiloval do postavy Jade Eshete. Ukažte mi na hezčí afroamerickou herečku.

plakát

Miliardy - Opportunity Zone (2020) (epizoda) 

Vlastně teď ani nerozumím tomu, proč se tu objevují tak nízká hodnocení, sice se zatím neděje nic převratného, ale proplétání vztahů se tu nadále drží na vysoké laťce a hlavně proto jsem začal Miliardy v létě sledovat.

plakát

Miliardy - Škemrej, podplácej, šikanuj (2020) (epizoda) 

Po delší době jsem si užil epizodu napříč celou stopáží, překlopení kusu děje nejen do střední školy, ale i na vysokou, která je mi samozřejmě nejblíž, se mi strefilo do noty a snad se v nadcházejících epkách příliš nepoleví.