Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Válečný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (7)

Přežili jsme Ardeny

Přežili jsme Ardeny (2003)

Přežili jsme Ardeny je sice pěkný válečný film, ale uvítal bych tam i nějaké více známé herce jako je Ben Affleck. Musím ale povědět, že výkon Petera Holdena, který ztvárnil Gundersona, se mi velmi líbil. Hodně se mi líbila scéna, kde Kendrick střílí Skopčáky s puškou 98k. Vztah mezi Oberonem a Kendrickem mě celkem bavil. Potom ke konci mi ale přišel smutný. Kendrick:,,A jaký máš ty tajemství?'' Oberon:,,Prokristapáná, čekáš, že vám to povím? Sotva vás znám.''

Na život a na smrt

Na život a na smrt (2013)

Jedná se o jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Mike Murphy v podání Taylora Kitsche byl fakt dobrý. Stejně jako Marcus. Hlášky a akce v tomto filmu byly skvělé. I přesto, že film vidím po několikáté, vždy brečím, když Axe umře, vždy obdivuji odvahu Mika Murphyho a vždy mě pobaví scéna, kdy chce Marcus od afghánského kluka, aby mu přinesl nůž. Shane Patton :,,Žádný moře pro mě není divoký, žádná píča sevřená."

Válečná banda

Válečná banda (2015)

Mně se film líbil moc. Stejně jako jeden z předchozích filmů Ryana Littela - Přežili jsme Invazi. Děj filmu byl opravdu skvělý. Luke Goss to zahrál výborně. Jakub Saic ho taky nadaboval skvěle.

Chraň nás od zlého

Chraň nás od zlého (2014)

Skvělý horor. Když jsem se na to koukal poprvé, lekl jsem se té scény, kde jde Ralph s Butlerem do domu toho mariňáka a vyskočí tam na ně pes. Olivia Munn to zahrála úžasně.