Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (8)

plakát

Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy (2004) 

I přes dosti problematickou přehlednost děje se mi tento film líbí. Možná to bude tím temným ztvárněním. A nebo režijním provedením.

plakát

Vymítač ďábla: Zrození (2004) 

Atmosféra nic moc / spíše žádná / +nápad žádný+počítačové efekty tragické+povětšinou nuda=podprůměr. První tři minuty jsou rozhodně nejlepší / film trvá nad 110 minut!!! /. Skarsgårdův výkon to nezachrání.

plakát

Merlin (1998) (TV film) 

Na televizní film velice kvalitní.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Jedná se o velmi vydařený film s realisticky se chovajícími postavami, čili velmi rozdílně pojatý zombie horor ve srovnání s Resident Evilem- superhrdina v čele se nekoná. Moc pěkné!

plakát

Identita (2003) 

Ač se to dle "oficiálního textu distributora" nezdá, rozhodně se nejedná o další pokus o natočení klasického vyvražďováku. Tento film je rozhodně to nejoriginálnější, co jsem v poslední době viděl na videu, a že toho bylo. Čili, chcete-li vidět skutečně skvěle natočný thriller, není nad čím váhat. ORIGINALITA a LOGIČNOST nade vše!

plakát

Garfield ve filmu (2004) 

Bohužel GARFIELD je natočen jako film rodinného charakteru, což mu velmi uškodilo. Chybý ostré hlášky a celková atmosféra one-cat-show je také výrazně redukována, narozdíl od comicsové předlohy. Spojení živých herců a Garfieldovi animace také občas pokulhavá. Toliko negativa. Na druhou stranu nejvýraznějším pozitivem je dabing Vladimíra Čecha v roli Garfielda. Co říci na závěr? Pakliže patříte mezi infantilně degenerované jedince stejné jako já klidně si tento film půjčte. Jestliže ne, ruce pryč!

plakát

Šest dní, sedm nocí (1998) 

Celkem běžný film s běžným dějem, dobrými hereckými výkony a pěkným ostrovem. První dvě třetiny filmu jsou spíše komedií- bohudík, zbytek pouze romantika-bohužel. Nejedná se o projekt který nadchne, na druhou stranu teké neurazí. Celkově vzato, jedná se o milý film na pouze jedno shlédnutí.