Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Krimi
  • Drama
  • Komedie

Recenze (4)

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

Tento dokument očima Davida Attenborougha by měl povinně vidět opravdu každý. Během necelé hodiny a půl vylíčit nejzásadnější problémy, které ohrožují naší existenci s komentářem vypravěče a záběry drasticky zničené anebo naopak krásně vzkvétající přírody mě dostaly. Dokument přináší reálný pohled na destrukci systému přírody během JEDINÉHO lidského života a nabízí alternativní metody, jak náš svět zachránit před hromadným vymíráním našeho druhu. Místo věčně nekončících a nesmyslných politických komentářů a hádek bychom se všichni měli zaměřit právě na tyto skutečné problémy a nepřehlížet je. Proč nezměnit naši budoucnost k lepšímu, když stále máme tu šanci? ... Na konci padla krásná věta... "Příroda si poradí ať už s námi, či bez nás."

plakát

Capone (2020) 

Trailer vypadal zajímavě, ale film už tak úžasný nebyl. Podprůměrné drama, které by mělo větší šanci jako komedie se dle mého moc nepovedlo. Dobová atmosféra oproti jiným filmům nebyla nijak skvělá a hudby jsem si ani nevšimnul. Jediný tahač filmu byl Tom Hardy za Al Caponeho, ikdyž to rozhodně nebyla jeho nejlepší role. Promarněný potenciál filmu mě mrzí... 35%.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Jeden z mála filmů, který jsem nechal běžet až do poslední vteřiny koncových titulků. Skvělý, zábavný a místy smutný/ emotivní příběh podle skutečnosti se sympatickými postavami mě upoutal už od začátku. Zvolená hudba umocňuje emotivní scény, které se střídají s komickými scénkami s kapkou černého humoru. Film jako celek na mě působil výborně... 5/5.