Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Dust of War

Dust of War (2013)

V postapokalyptické budoucnosti osamocený voják Giger (Tristan Barnard) zachrání před brutálním válečným vůdcem dívku Ellie (Jordan McFadden), která je dle proroctví jedinou nadějí na budoucnost lidstva. Ve snaze dostat dívku do bezpečí Giger získá nevšední společníky a společně pak musí čelit záhadným útočníkům a dalším nástrahám postapokalyptického světa.

Xi you jiang mo pian

Xi you jiang mo pian (2013)

Pobřežní vesničce sužované vodním démonem přijde na pomoc kněz, který se vydává za lovce démonů a jako démona označí obyčejnou rybu. Naštěstí pro obyvatele v ten stejný čas do vesnice dorazí opravdový lovec, který má však trochu smůlu a krom přirozeného talentu vidět démony je také poměrně nešikovný,.Ú spěch za skoro poraženého démona mu při závěrečném vymítání sebere krásná a velice talentovaná lovkyně démonů, se kterou se setká i při další výpravě proti velice silnému prasečímu démonovi. Toho ani společně nejsou schopni porazit, a tak se na radu svého mistra náš lovec vydává najít démonického Opičího krále v pohoří Buddhy, aby mu pomohl zdokonalit své schopnosti k porážce prasečího démona. I zde se protne jeho cesta s krásnou lovkyní, která se do něj ke všemu zamiluje a začne jej všemožně uhánět. Nakonec najde Opičího krále, kterého na 500 let uvěznil Buddha, a s pomocí lovkyně a Buddhy změní k lepšímu jak prasečího démona, tak Opičího krále.

Florentino a ďábel

Florentino a ďábel (1995)

Ve venezuelských stepích. se už od nepaměti ozývá hlas Florentina, mladého básníka, který se utkal s ďáblem ve veršovaní. Florentino, výborný jezdec i básník, znalec stepí i řek, je bájnou personifikací postavy llanera, svobodného obyvatele stepí, žijícího ve světě bez hranic a omezení. Postupem času se ale step mění. Zámožní vetřelci se zmocňuji půdy, zvířat a dokonce i lidí, ale původní kultura jim vzdoruje. Tento vzdor je vyjádřen v hudbě a v hlasu Florentina, který se postaví ďáblovi ve věčném souboji mezi dobrem a zlem, životem a smrtí.

Reklama