Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Bellflower (2011) 

Celkem na zamyšlení. Postarší kluci a holky, který se protloukaj životem a systematicky se nudí. Nechodí do práce ani nemají žádnej životní cíl. Zřejmě žijou i ve vysokým věku z kapesnýho rodičů? Hrajou si se sirkama jako malí kluci. Holky chlastaj, kouřej a fetujou = aby vypadaly drsně. Každej šuká každýho, čekal jsem kdy si to rozdaj spolu ty dva kluci. Občas se v tom člověk ztratí, co je skutečnost, co feťácký představy. Celkem nesympatický "herci". Nelogický dialogy. Celkově jsem děkoval tomu nahoře, že mám na ovladačí FF, být v kině asi bych odešel před koncem. Takhle zbyla je pachuť nudy na jazyku a ospalost. Nechápu vysoká hodnocení.

plakát

Belzebuth (2017) 

Dal bych i vyšší hodnocení, ale to by tam museli hrát aspoň trochu sympatičtí herci... je to jen samej nesympatickej starej, tlustej mexikánec a pak dlouho nic... celý to dost herecky táhne ten starej páprda ze SAW, bez něj by to bylo už tak slabší. Jinak dějově docela dobrý a koukatelný. Triky slabší, nejlepší je oživlej Ježíš. Dobrá atmosféra, interiéry i exteriéry, jen to herecký obsazení je marný, jednotlivé postavy jsou vám úplně buřt. Škoda, mělo to větší potenciál.

plakát

Bestie (2022) 

Prakticky nekoukatelné. Banda chaotů ječí a běhá kolem auta, honí je digitální lev. Chvílemi k smíchu, ale velmi rychle omrzí. Nedokoukal jsem, nedalo se. Jedna hvězda za Idrise, můj oblíbenec.

plakát

Bestie musí zemřít (2009) odpad!

Tak už jsem se dlouho nenudil :( Fakt úplná "televizní" otrava, trapnej úchylák a stupidní děvčata neschopná vrazit únosci ani pilníček do ucha za jízdy v taxíku :( pak už si nic jinýho nezaslouží... převeliká slabota a už někdy od půlky očima posunujete čas zbývající do konce... Jak tohle může někdo označit za horror? I jako detektivka převelice slabé! a dokonce i ta Emmanuelle už vypadá zralá na důchod :(

plakát

Bešenstvo (2023) 

Tak mě se to docela líbilo, škoda jen toho digi-medvěda, ale taky to nebylo špatný. Vlci úplně v pohodě... doporučuji především milovníkům přírody.

plakát

Bibliotěkar (2023) (seriál) 

Zajímavý námět, něco mezi fantasy a dalšími styly. V podobném duchu jako Denní a Noční hlídka. Poměrně slušné gore, herci ok. Určitě se dá seriál jednou vidět, pro zpestření, něco jiného než na Netflixu. Palec nahoru!

plakát

Bílá stuha (2009) 

Hodně zajímavé, zase taková sondička (jak říká manželka :)) - doporučuji pro odvážné!

plakát

Bitevní loď (2012) 

Hooodně velká srajda, bohužel! Vyplatí se přetáčet vždy jen na akci a na efekty. Na to jediný se dá (trochu) koukat. Jinak fakt hrozná agitka-debilitka! Světová invaze je proti tomu naprostej mastrštyk!

plakát

Biutiful (2010) 

Další sondička mezi ty "méně úspěšné". Možná trochu vypočítané na efekt a zbytečně dlouhé. Taky ty "mystické" okamžiky si mohl pan režisér odpustit, jsou celkem zbytečné a bezúčelné. Javier Barden jako vždy velmi dobrý, zbytek jen tak sekunduje. Barcelona dostatečně odporná. Asi ideální film na romatickou návštěvu kina na Valentýna (blicí pytlíky a krabici kapesníčků pro přítelkyni nutno vzít s sebou) :)

plakát

Black Adam (2022) 

To je nějakej černej film pro černý nebo co? Docela vtipné dialogy, když se na to zaměříte. Např. "Jsme liga spravedlnosti a přinášíme vám spravedlnost atd. ... pokud se vám to nelibí a nesouhlasíte, použijeme sílu!" Prostě krásná americká mentalita a "spravedlnost" pro všechny... pak se jedna paní odvážila zeptat "A kde jste byli, když nás přepadli žoldnéři, co jsou tady už dost dlouho nasáčkovaný?" Docela vtipný. Jinak hezký jsou jenom efekty a triky, např. ten Černoch s křídlama co lítá pořád kolem jako vyplašená slepice nebo ten starej Bílej pán, s tou vyleštěnou konzervou na hlavě, co je pořád duchem nepřítomnej jako strejda Biden. Jinak nic moc a klasická vykrádačka pro mentály... (btw na Sáru bych taky sáhnul :)