Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 477)

plakát

Včelař (2024) odpad!

Tak takovou kokotinu aby člověk pohledal. Totálně dementní dialogy, nesmyslný děj a prdelatá černoška jako agentka FBI, její kolega taťka trubec, co doma kojí a přebaluje své čtyři děti. Všichni gauneři jsou bílí, všichni ti hodní jsou barevní a vypadají jako vystřižení z příručky LGBT+. No díval jsem se dobrovolně, přiznávám se, ale celou dobu nechápavě kroutil hlavou. Sračka par exelance!

plakát

Manželé Stodolovi (2023) 

Velmi dobře zahrané vztahové drama. Jan Hájek a Lucie Žáčková hrají jako z partesu a kouká se na jejich herectví lépe než na Toma Cruise a Kristen Stewart (možno dosadit jiné profláklé ksichty toporně hrající). Jan Hájek v roli uťápnutého retardovaného polodebila, manipulovaného sadistickou mrchou Žáčkovou, to byla psychologická sondička! Všem doporučuji. Škoda, takového laciného až televizního provedení. Jinak velmi kvalitní herectví, palec nahoru!

plakát

Strážci (2024) 

Jedna hvězdička za technické provedení, tedy obraz a zvuk. Jinak totální hovadina (použil bych horší slovo), nesmysl na kvadrát. A Watchers nejsou žádný strážci, ale čumilové. No stačí se trochu zamyslet co tam ti lidé v kostce před zrcadlem jedí a pijí, když tam není voda ani jídlo. Asi žerou jehličí v lese a zajídají to větvičkama. Kdo může věřit takový kokotině? Za mnoho měsíců, jim nerostou vlasy, nehty, nemejou se a mají upravené vlasy, ženský jsou nalíčený a voňavý... no blbost. Pak se mají zachránit, ale furt čumí co kde litá, co se děje, hystericky ječí... no hrozný. To se nedá vydržet... na to koukat. Děj totální blbost! Vždycky se mi líbí, jak někdo třeba najde diktafon starý 20 let a zmáčkne tlačítko a ono to hraje! Ty wogo, co je v tom za baterky? Ty chci taky! Králíček Duracel? Ach jo, je utrpení se na ty totální nesmysly dívat...

plakát

Nesmírný (2024) 

Velmi slabé obsazení, víc se mi líbilo to předchozí obsazení s "nosatým" Assadem. Jinak detektivka jako taková je otrockým přepisem knihy, která již také sama nudila. Severská detektivka už také není to, co kdysi byla... už to není takové "zjevení" a začínáme se nudit. Děj je hodně překombinovaný a ke konci už je to vyložené zdlouhavé a zbytečně natahované.... za mě slabý podprůměr.

plakát

Seminář (2023) 

Slušná a celkem zábavná vyvražďovačka v rámci seniorského team buildingu. Ha ha ha.

plakát

Smršť (2024) 

Chtěl jsem dát 4, ale dám 5. Perfektní a uvěřitelný herecký výkon hlavní dvojice Maštalíř a Geislerová (a to Aňu celkem hodně nemusím, ale hrát to ona umí). Vynikající zvuk (hudba a ruchy!), výborná kamera a střih. Klobouk dolů. Trhlina byla velká pecka, i když kniha mi přišla lepší než film. Smršť jsem jako knihu nečetl (budu to muset napravit). Velmi příjemné překvapení, komorní drama stárnoucího manželského páru, který se musí vyrovnávat s tragédií v rodině i těžkou nemocí manželky. Pokud někdo hledá gore, ať se koukne na něco jiného, ale psychologie je tady na vysoké úrovni. Děkuji panu Bebjakovi, palec nahoru. Doporučuji.

plakát

Občanská válka (2024) 

Musím přiznat, že jsem čekal mnohem víc. Obzvlášť po tom hype a vysokém hodnocení zde. Nedostal jsem víc. Minimálně první třetina je otřesně nudná, plná blbých keců "vznešených" novinářů co mají sami o sobě dost zkreslené představy. Potom se to konečně trochu rozjede, ale zase je to jen tak šolíchané po povrchu, pak slušné dvě scény (jedna s Plemonsem - je opravdu dobrý) a pak už finále. Při některých scénách jsem si vzpoměl na seriál Walking Dead, který byl na začátku také dobrý a pak už to stálo za pikaču. Film je celkově lehce nadprůměrný a trochu akční je jenom finále. Kde se aspoň trochu vyřádili i s nějakým efekty a akcí. Jinak je stále fascinující, že si novinář může myslet, že ho ve vypjaté situaci zachrání vestička s nápisem PRESS nebo nějaká plastová kartička na krku, to leda hovno. Ta jejich hloupá naivita je až osvěžující. Taková "americká". :) a poznámka na konec: WTF koho by zajímal nějaký debilní rozhovor s prezidentem, který blábolí omílané fráze ve vysílání TV a de fakto nikomu neprezidentuje?

plakát

Lowlifes (2024) 

Podprůměrný vyvražďovák s jedním příjemným twistem a pak už se všichni chovají jako paka... škoda času. :(

plakát

Něco je v hlíně (2022) 

Jedna hvězda za "zvláštnost", jinak slušná kokotina o ničem :(