Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

The Last of Us - Vydržet a přežít (2023) (epizoda) 

No nevím, proč když je v něčem dítě, je to hned bráno jako více emotivní. Všechny životy jsou důležité! Kromě toho by dítě samo stejně nikde nepřežilo, snad jenom v pohádkách. Vizuál trochu lacinější, občas to trochu pokulhává, ale konec dobrý, všechno dobré. Pořád mám ale pocit, že mají ti "umělci" co to vytvářejí pocit, že by mě měli pořád vychovávat a "dělat mi dobro"! Vždyť v reálu by se k sobě lidé chovali jako vlci... P.S. taky mě irituje, jak se pořád někteří chovají v podmínkách apokalypsy jako idioti a jsou pořád hlučně bezstarostní...

plakát

The Last of Us - Nakažení (2023) (epizoda) 

Druhá epizoda podstatně lepší, osvětluje trochu děj pro ty co nehráli hru. Pedro má dost omezený rejstřík bručení, Bella trochu navýšila frackovitost. Nevím proč jí vybrali - asi že nebude vadit až se propálí její orientace na LGBT+KGB? (hru jsem nehrál, tak nevím kdo tam byl tou nejvíc hejtěnou postavou - Bella?)

plakát

Infiniti - La Tour du silence (2022) (epizoda) 

Velmi zajímavé prostředí Bajkonuru v Kazachstánu a ISS na oběžné dráze. Kdo vlastně letí v kosmické lodi, když se najdou tři mrtvá těla?

plakát

The Prodigy: World's on Fire (2011) (koncert) 

Bylo fascinující sledovat nasazení hudebníků a jejich schopnost vzbudit dojem, že hrají na živo. Pokud skutečně hráli, tak minimálně bicí musel být slušně pod vlivem, protože to nemohl fyzicky vydržet s takovým nasazením a bez oddychu bubnovat. Za mě dobrý! Některý "písničky" se mi líbí, jiné moc nemusím, ale komplexně velmi dobrý záznam, včetně frenetického střihu, kdy režisér si toho vzal úplně nejvíc a byl z nich (spolu se střihačem) úplně nejrychlejší. :) A kdo nedostal v půlce epileptický záchvat, tak to pořádně nesledoval.

plakát

Barbar (2022) 

Jedna hvězdička dolu za to, že se hlavní představitelé (ona i on) chovali jako banda debilů. Jinak to mělo slušný potenciál, do cca půlky pecka za plný počet, potom se to trochu zvrhlo do komedie. Škoda. Ale i tak docela dobrý.

plakát

Vesper Chronicles (2022) 

Dobré vizuály, průměrné herecké výkony, dobrá kamera i hudba. Bohužel děj je poměrně statický a točí se to pořád dokola kolem komína starý barabizny a kousek za humnama v lese. Chtělo to víc akce! Ale jinak docela dobrý.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Hele fakt docela dobrý, palec nahoru a za 80%. Sice je tam pár logických lapsusů ale jinak fakt dobrý. Burácivý zvuk připravený na US kina, taky pěkná kamera, zvuk i hudba. Herecký výkony taky neurazí. Příjemně mě překvapil i Cristovao a Roden, prostoru měli tak akorát. Doporučuju se jít určitě kouknout. (jediný co by mě zajímalo za co se údajně utratilo 500 milionů?)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Na moři (2022) (epizoda) 

Mno, až na tu Disu, která fakt tahá za oči (!) kuwa mají tohle za potřebí? Vždyť dělají medvědí službu těm černochům... ach jo! Jinde všechno v pořádku a vypadá to jako zajímavej seroš. Docela dobrý, vůbec bych se nebál trochu "přitmavit". Sympatická Nori i Galadriel, uvidíme jak se vyloupne zbytek. Není to špatný, ale to tlačení černochů natvrdo do seriálu, je hodně na škodu, spoustu lidí to asi nedá, ale není to zatím (až na Disu!) až taková trága... za mě dost dobrý.