Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Nakažení (S01E02)

(epizoda)
  • USA Infected
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útěku z karanténní zóny se Joel a Tess dohadují o Elliině osudu, zatímco si klestí cestu troskami dávno opuštěného Bostonu. (HBO Max)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (168)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panečku, to ako vážne niekoho tento sterilný dej bez poriadne vykreslených, čo i len troška zaujímavých postáv ešte baví. K tomu prídu ešte aj dosť nesympaticko, odpudivé, hlavne Anna Torv a tá mladá, no otras. To ako nech sa nikto nehnevá ale taký Walking Dead bol pri svojom rozbehu úplne niekde inde, než toto. Trocha mi to pripomína Maze Runner, kde som podobne trpel. /40%/ ()

DKU 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět úžasný díl. Bylo tam přesně vše co jsem očekával. Herecké výkony, hlášky, atmosféra, prostě vše co bylo ve hře bylo opět ukázáno i ve druhém díle, ač trochu jinak, přesto excelentní. I to jak vypadá to okolí a samotní clickers. No a co se týče scény v muzeu? Tak na tu jsem se těšil ze všeho nejvíc a byl jsem z ní naprosto nadšený. Nejenom,že muzeum vypadalo stejně, ale i způsob boje, plížení prostě vše. Opět 10/10 Zaráží me pouze jedna věc. Extrémní rozdíl v hodnocení zde a na jiných stránkách. Mám spoustu známých, kteří neznají hru, jsou milovníci The Walking dead nebo World war Z a přesto jsou z tohohle seriálu zatím nadšeni. Chápu,že to nemusí být něčí šálek, ale  přesto nechápu hodnocení 1 nebo 2 hvězdy. Vždyť i kdyby vás to nebavilo, musíte přeci uznat, že vizual okolí, "zombie" a scénář a prostě styl natáčení musí stačit na minimálně 3 hvězdy. Pokud se nejedná tedy o úmyslný trolling. Pokud někdo má relevantní důvod tomu dát 1 hvězdu, tak mi prosím napište, opravdu mě to zajímá. Největším kritikem by měl být zapálený fanoušek herní serie, ale většině se to kupodivu líbí a to se jen tak někomu nepovede. ()

Reklama

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Opět se mi hodně líbila scéna na začátku dílu, kdy celou tu záležitost s epidemii pěkně zakotvují do reálného světa. S čím už mám problém, je ta záležitost s tím propojením, protože by se to dalo zcela jednoduše využít proti nakaženým, přesně tak jak to nakonec udělají tady. Je to první velká změna oproti hře, která mi fakt vadí ale ne kuli tomu, že to ve hře bylo jinak ale kuli tomu, že to nedává moc smysl. Další věc s kterou mám problém, ale to není jen tady, je délka epizod. První hodně přes hodinu, teď sotva cca 50 minut, další přes hodinu, co to má jako být? Kdybych se koukal na každý díl po týdnu, tak mě to sere ještě víc. Ale tohle není problém jen Last of Us, tenhle problém má každý druhý stremovaný seriál. Jinak rozbité město vypadá na seriál docela slušně a navazuje správnou úzkostlivou atmosféru. A clicer vypadal naprosto fantasticky. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť, úžasná art direction a triky. A dobrá atmosféra. Ale príbeh sa moc neposunul a veľa sa toho nestalo. Tvorcovia stavajú na hororovom feelingu. Takže pre mňa opäť medzi 3* a 4*. Ale prekvapivý záver to vytiahol na 4*. Stále čakám niečo epickejšie, tak uvidíme kedy (a či) to príjde. A Bella Ramsey mi začína prirastať k srdcu - super to baba hrá. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. - Hezké navázání na předchozí díl. Úvod epizody mi nevadil, ale nepřišel mi nijak zajímavý a záživný. Vzato cesta hlavní trojic postav je naopak příjemná a zábavná část epizody. Začíná se nám tu budovat vztah Joela a Ellie, ale oproti následujícím epizod je to zatím malý vývoj. Napětí a neskutečný závěr táhne tuhle epizodu ještě dál! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Když Ellie (Bella Ramsey) jí sendvič, je v průběhu střihů nakouslý vždy z jiné strany. (willy1)
  • V úvodu epizody má divák možnost vidět ve scéně z Jakarty ceduly „Baťa“. (Punisher)
  • V prízemí hotela sa trojica prebrodí cez cca 3/4 metra hlboký bazén vody. Po výstupe po schodoch hotela majú suché nohavice aj topánky. (andrejba)

Reklama

Reklama