Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Sice je to trochu jako do pohádkova... ale není to vůbec špatný a má to drive! I když za mě jednoznačně vede ten zrzavý pes, to je King!

plakát

Jack Irish - Blind Faith (2016) (série) 

Za mě super! Seriál lepší než jednotlivé filmy! Sympatické obsazení, příjemné herecké výkony a nenudící děj. A ta australská angličtina, dobře vy tam down under!

plakát

Elvis (2022) 

Tak vzhledem k tomu, že jsem Elvise nikdy neposlouchal, jsem taky nic nečekal. Ale byl jsem opravdu velmi překvapen.  Austin (Elvis) Butler je opravdu naprosto famózní! A ten moderní zvuk je v kině taky naprosto super! Doporučuji vřele i lidem co neposlouchají tyhle staré klasiky, jděte na to do kina, bude se vám to líbit! Výborná práce pane režisér!

plakát

Slepý Gulliver (2016) 

Tak mě se to moc líbilo, velmi zajímavé prolínání se skrytými významy... hodnotím velmi pozitivně. A příjemný hlas na pozadí neznámého optika, neznámé obsluhy výtahů... hodně dobrý v záplavě hovadin pro retardované. Palec nahoru!

plakát

Solncepjok (2021) 

Docela dobré, akce je velmi vydařená, ale zbytečně dlouhé a ten patos na konci si taky mohli odpustit (typicky americké). Jinak velmi zajímavý pohled na bandy kriminálníků terorizující mírumilovný venkov ("...co tady děláš? měl jsi ještě 3 roky sedět...") Smutný pohled na de-facto občanskou válku kdy se mydlí lidi co donedávna bydleli ve stejném státě a mluvili stejnou řečí... "slava gerojam Ukrajiny" jdu se vyzvracet :(

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 6 (2022) (epizoda) 

Zatím nejlepší díl! Pěkný efekty, zajímavý vývoj... velmi oceňuji slovanskou mytologii (Veles a spol.). Dobrý!

plakát

Mr Inbetween - Coulda Shoulda (2021) (epizoda) 

Naprosto peckový díl! Super realistická přestřelka. Moc se mi to líbilo! Doporučuji!